Следвайте Гласове в . : Когато губиш, не знаеш какво

...
Следвайте Гласове в . : Когато губиш, не знаеш какво
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Ще влезем в Шенген заедно с Украйна

Следвайте " Гласове " в
.: " Когато губиш, не знаеш какво печелиш " ;  " Благодаря на Нидерландия, че ни избавя от примката на Шенген! " ; " Това е добре за нас. Балканският маршрут от бежанци ще се промени и ще напъне към Румъния и Хърватия " ; " Дано не ни одобряват и в еврозоната! Това към този момент ще е същински шанс! ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 
Клара Кулакова
Добро утро, господин президент! Ние доста от дълго време получаваме единствено и само цинизъм. Във всяка сфера на живота.

 
" България получава цинизъм "
Не просто цинизъм, а *европейски* цинизъм и надменност.
 
Наскоро трима български служители на реда починаха
Това някаква похвала ли е? Според мен потвърждава отпадналост и изтощение да се оправим с казуса. Очевидно не сме в положение. Това ни споделям Рюте, с цел да не ни го каже някой различен.
 
Идеалист
Като влезете в българските тоалетни на Капитан Андреево или мините по шосето преди Калотина, няма да бъдете по този начин афектирани! Благодаря на Нидерландия, че ни избавя от примката на Шенген!
 
Когато губиш, не знаеш какво печелиш.
Рюте го играе потребен бг-идиот, а българските ни хитреци са в ролята на безполезни юес-идиоти. Добра партия хитра дипломация. За огромния брат остава ролята на елементарен глупак.
 
Тарильома
Ще влезем в Шенген дружно с Украйна.
 
bodar4uk
Това е добре за нас. Балканският маршрут от бежанци ще се промени и ще напъне към Румъния и Хърватия.
 
съждител
Дойде време за най-тъжната част. Традиционно това е непокътната територия за нашата национална орис. Сигурно към този момент направи усещане, че обезпечено получаваме отвод за Шенген. Това не е механически въпрос! Донякъде е политически, само че главно е културен и геостратегически. НИЕ НЕ съдебна експертиза ВПИСВАМЕ! Не ставаме, а ресурсът който можем да предложим е повече от непретенциозен - едната територия и ДРУГО НИЩО! Ето една чудесна илюстрация, по какъв начин ВСИЧКО е съврзано с ВСИЧКО. Не забравяйте, но в никакъв случай не забравяйте по какъв начин престъпните и някогашните политически детайли започнаха да крадат преди 30, чу и повече години!
 
Ifjfjcjvjvjcjc
Дано не ни одобряват и в еврозоната! Това към този момент ще е същински шанс, само че се колебая!
 
Честито!
Следвайки по този начин мъдрите практики на Европейски Съюз, и аз сложих таван на цената на бензина от локалната бензиностанция. Само че те взеха, че се изсмяха и отхвърлиха да ми продадат бензин на цената, която аз желая. После нещо закъсах с колата на автомагистралата, тъй като ми свърши бензина. Не знам дали има общо с тавана на цената, която вкарах, само че ви апелирам, помогнете ми, скъпи евроатлантически сътрудници!
 
Чудесно
От на следващия ден и аз поставям таван на тока, водата, парното, малкия екран, интернета и телефона. Крайна цена на всичко дефинирам = 50 лева Толкоз! Край! Точка! Остатъка от пенсията е за медикаменти и кисело мляко.
 
На процедура, това е:
Списък на страните на които Русия няма да продава петрол.
 
Какво ли ще се случи след 9-ти декември
Другарят Си ще посети Саудитска Арабия и ще се организира среща с организацията на арабските страни. Голяма част от тях са в ОПЕК, а Китай е максимален вносител на петрол. Арабският свят стартира да се отделя от Съединени американски щати и Европейски Съюз. Ще е забавно до какво ще докара тази среща.
 
Cicero
Досега помагаха на Украйна и тя остана на " мрачно и студено ", а в този момент като продължат да оказват помощ какво ли още ще се случи на Украйна?
 
без имена
Путин употребявал Зимата като съдружник. Ами какво чакате-санкционирайте я!
 
Точно
Така, оръжие значи убийства и гибел, който разрешава това,да тежи на съвестта му, би трябвало поощряване за мир, а не оръжие за гибел, само че нашите нагаждащи и и продажници не мислят, и това,че ставаме част от войната
 
Бай Иван
Днес спорих с един от тези дето са дали своят вот за просто Киро. Гледаш го млад, наподобява образован, занимава се с бизнес с една дума би трябвало да е наясно със обстановката по света и у нас! Изведнъж по въпроса с повишаването на газа, стартира да ми твърди, че Путин е отговорен, че той вдигнал цените на газа! Щях да падна от изненада! Как по този начин ще е Путин отговорен, когато самите дебилни европейци сами се отхвърлиха от съветския газ, че и от въглища, нефт, метали и какво ли още не, с цел да накажели Путин и да не плащали за войната му в Украйна! Това естествено подвига цените на всички тези енергоресурси, тъй като те са нужни и в случай че се приключи вносът им от Русия, ще би трябвало да се купуват от други доста далечни географски страни и естествено ще костват доста по-скъпо даже като себестойност, а да не приказваме, какво става с цените при дефицит на дадена стока! Въпреки това моя човек си остана на мнението, че оправда и Кирето за покупката на съветски газ на доста по-високи цени през компании прекупвачи! Как да спориш с такива хора, които имат такава " желязна " логичност! Накрая му обясних, че най-вероятно руснаците ще ни осъдят да им платим и 80% от газа, който не взехме от тях до приключването на контракта в края на годината, та тогава той ще реве, че газа е станал още по-скъп! Не знам, по какъв начин България ще просперира с такива младежи с обременено схващане и замъглена логичност!
 
thenewone
Пълен провал на секви тактики, тактики и тинтири - минтири. Пълен и категоричен. И което е най-готиното - сами си го съчинихме и реализирахме, с жизнен бригадирски жар.
 
И несъмнено, оправдават се с Русия
Инфлация на български значи надуване. Надуване на пари. Надуването стана с разпределяне на милиарди по време на епидемията. Сега страните би трябвало да си приберат парите. Докато не ги приберат, цените ще вървят нагоре.
 
Кирчо
За страдание ледена ера виждам и в Софийския градски превоз. Пътувам доста и ми прави усещане, че не във всеки рейс или трамвай е топло. Бих споделил 50 на 50. Тия дни ще запитвам публично, да видя какво ще обяснят от общината.
 
Някой
Така излиза, че българите са най-големите бранители на евр. полезности - тука всеобщо се мръзне от години. Това да ни се признае за заслуга!
 
Това е моментът, в който би трябвало да изпратим на Владимир Путин явен сигнал, че сме единни
в ритуалното самоубийство. И к'во да направи тоя злобен Путин, с изключение на да почине от смях. Да не се пробват да го уморят по този начин?
 
Helleborus
Влезе ли на наш терен украинската мафия, с нея първо ще се разправи българската мафия, в случай че не си свидлив ръцете за някои неща. Българската страна не я виждам в скоро време да може да застане срещу мафии с какъвто и да било генезис, главната заслуга е протестърското безумие да се бори с „ властнически “ институции като прокуратурата и да разпуска познавач служби.
 
Въпрос на цели
Русофобията постоянно е била водещата. По-силна е и от антибойковизма, и от демократизма, и от либерализма, и от всички други изми и клизми. В името на русоборството всичко е възможно, разрешено, че даже и неотложно. Принципам популярност!
 
 
19 Ное 2022181917 Ное 2022169912 Ное 2022222605 Ное 2022447803 Ное 2022234031 Окт 20223013КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 2022205519 Ное 2022103929 Ное 202243924 Sep 20223118
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР