Следвайте Гласове в Държавният административен апелативен съвет (İDDK) призна за

...
Следвайте Гласове в Държавният административен апелативен съвет (İDDK) призна за
Коментари Харесай

Турция официално се оттегли от Истанбулската конвенция

Следвайте " Гласове " в
Държавният административен апелативен съвет (İDDK) призна за законно отдръпването на Турция от Истанбулската спогодба за предварителна защита и битка с насилието против дами, оповестява телевизионният канал Habertürk.

Конвенцията на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието против дами и домашното принуждение (Истанбулска конвенция) е интернационално съглашение на Съвета на Европа против насилието против дами и домашното принуждение. Турция стана първата страна, утвърдила конвенцията на 14 март 2012 година През март 2021 година обаче президентът Тайип Ердоган разгласи отдръпването на Анкара от конвенцията, заявявайки, че задачата й е изменена и занапред нататък документът е " несъответстващ със обществените и фамилните полезности на Турция “. Европейски Съюз разкритикува това решение на Анкара.

" Държавният съвет за административни обжалвания (İDDK) призна решението за отдръпване от Истанбулската спогодба като в сходство със закона. Съветът с болшинство на гласовете реши да " отхвърли “ възраженията, че отдръпването от конвенцията опонира на закона. След като İDDK реши да се отдръпна от конвенцията в сходство със закона, Турция публично се отдръпна от Истанбулската спогодба “, заяви телевизионният канал.

 
Източник: Агенция " Фокус "
27 Sep 2022112705 Sep 2022136307 Апр 2022336325 Март 2022158601 Март 2022225616 Фев 20224414КоментариTruman03 Яну 2023 13:47ч.
Султанът гради Империя!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати а ние03 Яну 2023 13:54ч.
по кое време ще изтеглим подписа на външния ни министър от конвенцията?!? конституционния съд постанови, че истанбулската спогодба опонира на конституцията ни!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ГАГА03 Яну 2023 14:41ч.
Нищо нема да изтеглиме. Щото гьотферените имат потребност от отбрана. А те са болшинство ТАМ горе.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре03 Яну 2023 14:01ч.
Правата и отговорностите са си дефинирани в конституцията.Отделно си има Наказателен кодекс и Наказателно-процесуален кодекс.Има и контракти сред шеф и работещ.Колко още конвенции и простотии за Евро атлантическите педераси са нужни?Да се махат щом не им изнася.Има мъж и жена.Ако има междинен пол той е моят междинен пръст.И детето се ражда от жена след оплождане от мъж или донор посредством здравна операция (който-донорът, отново е мъж само че друг).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Амара03 Яну 2023 15:21ч.
Кратко, ясно и тъкмо!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Баба03 Яну 2023 14:09ч.
Джендър конвенцията нарушава правата на милиони хора,мъже,жени и деца.Тя уронва престижа на индивида.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ехха03 Яну 2023 14:35ч.
Възможно ли е баш Истанбул да се отттегли от Истанбулската спогодба?! А американските политици в България ще осъдят това излизане на Турция, ще ги жигосат за путинисти, ще ги жигосат, че разрушават морала и " евроатлантическите полезности "! Аз съм българин и споделям - БРАВО! ИСКАМ И БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ДЪРЖАВНИЦИ КАТО ЕРДОГАН, НО НЯМАМЕ, ЗАЩОТО българските държавници са американски представители!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Срамувам се03 Яну 2023 14:43ч.
Браво!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дядо Канелко03 Яну 2023 14:47ч.
Е по какъв начин джендърска Европа ще противостои на мощна Турция??
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян03 Яну 2023 15:01ч.
в анкара, съгласно оня анекдот, политика са прави со пАре или со д.Упе. явно, в брасълс имат желание да наблегнат на второто.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати В Анкара политика се прави с национална горделивост,03 Яну 2023 16:34ч.
национализъм и мъдрост.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати То е хубаво03 Яну 2023 15:07ч.
То е добре да се пусне една публикация с основните места от въпросната спогодба, с цел да видят тези, които не са я чели (или ги мързи) за какви безумия става въпрос: овластяване на дамите, неразбираемо дефинирани " закононарушения по отношение на пола " (предимно против дами и джендъри, до момента в който мъжете са натикани в миша дупка). И може би основната извадка от документа, която демонстрира, че " пол " не е това, което си мислят хората. Цитат: „ пол “ значи обществено построени функции, държания, действия и характерности, които несъмнено общество счита за подобаващи за дамите и за мъжете;
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Конвенцията на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието против дами и домашното принуждение (Истанбулска конвенция) е интернационално съглашение на Съвета на Европа против насилието против дами и домашното принуждение.03 Яну 2023 15:10ч.
Ми това не е правилно. Навсякъде в " конвенцията " се загатва gender-based violence (преведено като принуждение, основано на пола), а думата " жена/жени " се загатва в заглавието и на няколко места, в които се приказва за овластяването на дамите. А в последно време на запад от ден на ден не могат да отговорят на въпроса " какво е жена? ". Даже и речника на Кеймбридж промени дефиницията за " жена " и " мъж " и в този момент там се включва всичко, което се дефинира като такова.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати MarlboroMan03 Яну 2023 15:22ч.
Aferin arkadaşları!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Умряха наивниците,03 Яну 2023 15:24ч.
които се хванаха на този капан! И колкото повече време минава, толкоз повече хората ще се ориентират и ще стартират да осъзнават джендърските заблуди. И освен Турция ще се измъкне от хватката, ще има и други осъзнали се с времето.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати приветствам03 Яну 2023 15:29ч.
Аферим, Ердо, машаллах! Дано да си прекръстят конвенцията тия западащи джендърчета, тъй като е неприлично да носи името на най-красивия турски град.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вася Илиева03 Яну 2023 15:50ч.
Добре, че Ердоган взе вярна позиция, по този начин неиздържаната нито в обществен, нито във честен аспект Истанбулска спогодба още повече олеква. Но Турция има дипломати и външни министри, за разлика от нас. Захариева подписа конвенцията като външен министър, до в този момент си стои подписът. Конвенцията с изключение на упоменатото е безбожна ( с избора на пол - " gender " ). Борисов трябваше да отдръпна подписа й, тъй като твърди, че е набожен. Няма набожен човек, който да не схваща каква еретическа позиция прави конвенцията и заради това да я отхвърля. Другото не е религия, а двуличие. И тъй като светските лицемери се бият в гърдите с акълите си, Ердоган хитро не ги и загатва - отива в отдръпването на подписа си. Аферим!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Срамувам се03 Яну 2023 16:18ч.
На нас не ни харесва, а и не е в наш интерес, само че турците фактически имат дипломация на доста високо равнище. В съпоставяне с тях, ние сме жалки.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати За Борисов -03 Яну 2023 16:47ч.
той е религиозен, не набожен. А другояче може да твърди каквото си желае. Нали сте виждали аления конец?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Срамувам се03 Яну 2023 19:40ч.
Какъв червен конец?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати forsvaret03 Яну 2023 15:50ч.
Мда, опита на педераси и лесбийки да завземат международната власт посредством нов " Коминтерн " не съумя. Но опитите ще продължат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Petronius03 Яну 2023 16:18ч.
... и по този начин до края на света...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Така се прави03 Яну 2023 16:53ч.
Никакви европеГейски полезности!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Оставка на Екатерина Захариева от пазарджишко03 Яну 2023 17:19ч.
Да й се желае оставката на Захариева дето подписа тази дяволска спогодба като не мислеща мисирка. Оставка за Екатерина Захариева. Лошото е че Политическа партия и Демократична България са също като захариева джендъри без мозък и папагалстват без да мислят и няма кой да я анатемоса и линчува тзи пазарджушка кобила модифицирана оства една Българска социалистическа партия или Възраждане, ма не ми се има вяра
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 2022187824 Дек 2022301103 Яну 202326528 Дек 2022627
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР