Следвайте Гласове в .БСП се е превърнала в личен проект,

...
Следвайте Гласове в .БСП се е превърнала в личен проект,
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Политиците развиват болезнен нарцисизъм, държавата блокира

Следвайте " Гласове " в.
" Българска социалистическа партия се е трансформирала в персонален план, ГЕРБ е преторианската армия на Борисов. Всички са станали много обидчиви. Не виждам по какъв начин България ще върви напред... Има прекомерно доста възторг във всички лагери на политическия терен, страната блокира ", разяснява Първан Симеонов пред БНР. Според него политическата рецесия може да се трансформира в рецесия на демокрацията. 

" Номинацията на проф. Николай Габровски за министър председател с концепцията да покаже ГЕРБ с човешко лице. За да излязат от изолацията. Още преди 4-5 месеца споделих, че това ще бъде играта - не толкоз да се сформира държавно управление, едвам не изглеждаме отговорни, в случай че въпреки всичко се отиде на избори ", каза пред БНР Първан Симеонов от  " Галъп Интернешънъл ". 
Той предвижда, че Кирил Петков и Асен Василев, " които са комбинативни и подценени ", ще създадат сходен ход.  " Това е един мач, в който топката се разменя сред двете полета на тенис игрището. ГЕРБ направиха непредизвикана грешка - прословутата хартиена коалиция, в която се хванаха на акъла на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, а и повярваха в личната си агитация. Така се подредиха на неверната страна на историята ". 
В предаването " 12+3 " социологът уточни сериозен проблем - личностите в политиката развиват мъчителен егоизъм:  " Българска социалистическа партия се е трансформирала в персонален план, ГЕРБ е преторианската армия на Борисов. Всички са станали много обидчиви. Не виждам по какъв начин България ще върви напред... Има прекомерно доста възторг във всички лагери на политическия терен, страната блокира ". 

По думите му, президентът е в обстановка - " както се харесваше на всички, има заплаха да остане равно далечен от всички ":  " Той влиза в ролята на диспечер в политическия развой и като режисьор на пулт може да дава повече мощ на лагера " Промяна " и на лагера " Статукво ", според от обстановката. В момента президентът носи и отговорността на властта ". 
Според социолога политическата рецесия може да се трансформира в рецесия на демокрацията. 
Интервюто с Първан Симеонов можете да чуете в. 
Източник: БНР
 
 
 
 
 
06 Дек 20223205 Дек 20228305 Дек 2022181503 Дек 202229703 Дек 202283902 Дек 2022352КоментариСАЩ васала, по кое време стана БГдържава06 Дек 2022 14:20ч.
Отвъдокеанските ни господари ни грабят, както и султана не го е правил.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Първан Симеонов: Политиците развиват мъчителен егоизъм, страната блокира06 Дек 2022 14:21ч.
За разлика от Първанов, който е европеец и развива интимно окосмяване по лицето?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати paradigma06 Дек 2022 14:28ч.
Че по кое време я разблокираха, та още веднъж да....
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Santana06 Дек 2022 15:40ч.
Нека блокира до край, да последва цялостен разпад и чак тогава ще изгрее слънцето над тази изстрадала земя. Казано е от пророците от дълго време и се вижда, че това ще бъде сюжета на българското освобождение.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Петата българска страна умира пред очите ни от изострен психиатричен евроатлантизъм06 Дек 2022 15:59ч.
И това е добра вест. Защото тази страна я приготвят да ни довърши като народ.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Цветан Седможилищник06 Дек 2022 17:05ч.
Инсталиране на интелектуални джуджета като Rumen Mustafa Radev и останалата туземна колониална администрация на най-високите властови позиции е заслуга на чичо Сам.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 202273219 Ное 2022116905 Дек 202258024 Sep 20223198
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР