Следвайте Гласове в Ако се стигне до трети мандат, ние

...
Следвайте Гласове в Ако се стигне до трети мандат, ние
Коментари Харесай

Стефан Янев: Ако се стигне до трети мандат, вече знаем каква стратегия за разговори ще имаме

Следвайте " Гласове " в
Ако се стигне до трети мандат, ние към този момент знаем каква тактика ще имаме за осъществяване на диалози. Това разяснява водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев в предаването „ Здравей, България “ на Нова телевизия.

Преди да стигнем до третия мандат, който съгласно мен е спешен, дано да забележим опциите за решение на тази задача – сформиране на постоянно държавно управление с първия и втория мандат, добави Янев.
При трети мандат, без значение дали ще бъде връчен на нас или на който реши президентът, аз си представям сюжета за осъществяване на диалозите по този метод – от най-малките. Тоест, ние с „ Демократична България “ сядаме първи и по този начин във прогресивен ред. Преди да се направи общ диалог – дали ще е лидерски, дали сред експерти - би трябвало да има поотделно диалози, да се види каква е настройката. Този диалог може да роди болшинство, изясни Стефан Янев. 
Според него положителната вест е, че тонът, привнесен в Народното събрание от предизборната акция, се е трансформирал и разговорът сред партиите е почнал. 

Когато се търси кабинет, който да преведе страната през рецесии, би трябвало да е оптимално компромисен и признат от партиите, добави водачът на „ Български напредък “. Запитан дали би бил претендент за министър председател, Янев сподели, че това е въпрос на диалози. Не бих споделил, че в този момент е моментът да се самопредлагам, разяснява той. Стефан Янев удостовери, че има концепция за имена на хора от други парламентарни групи, които би поканил за министри. Предстоят диалозите за първи и втори мандат. Нека не взривяваме разговора, започвайки в обратна посока, добави той.

Източник: Нова телевизия, Българска телеграфна агенция
 
 
 
 
 
 
10 Ное 20221710 Ное 20226210 Ное 202235010 Ное 2022110110 Ное 202224010 Ное 2022515КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022138519 Окт 202274109 Ное 202241124 Sep 20222577
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР