Следвайки новогодишното си обещание, фотографката Росица Рикова, всяка сутрин снима

...
Следвайки новогодишното си обещание, фотографката Росица Рикова, всяка сутрин снима
Коментари Харесай

Момиче от Варна иска да заснеме 365 изгрева. Засега има 182

Следвайки новогодишното си заричане, фотографката Росица Рикова, всяка заран снима изгрева. От началото на 2021 година е направила 182 фотоси на слънцето. Най-често снима край морето, само че също в разнообразни села, до езера, мостове, както и от балкона си.

Снимките си разгласява в план, който е нарекла " ".

" Определено е мъчно да ставам всяка заран, изключително като би трябвало да лавираш сред служебни, домашен и изгревни отговорности. Понякога сама на себе си се чудя по какъв начин съумявам да се запазя. Но всеки един изгрев си заслужава! Връзката с природата е доста значима за мен, а заран, в тишината на приближаващото слънце, я чувствам толкоз отчетливо. Сливам се с нея и това ми носи голяма приятност. Хората не знаят какво пропущат, до момента в който си стоят у дома. Истинският живот е на открито, измежду дървета, поля, морета, реки. ", споделя тя за LadyZone.

Разказва, че снимането на изгреви я прави по-организирана и дисциплинирана.

Започнала е да има вяра, че хората могат да са по-добри. От друга страна, на всяко място, което е посетила, среща купища отпадъци, даже и в предпазени естествени паркове, което същински я натъжава.

Мечтае да снима изгрев в джунглата, на Северния полюс, както и на връх Ринджани в Индонезия.

Защо на изгрева, който в никакъв случай няма да не помни, е имало пържени филийки за 50 индивида - четете на.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР