Следващото трябва да положи максимални усилия за съставяне на правителство.

...
Следващото трябва да положи максимални усилия за съставяне на правителство.
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Следващото мнозинство не трябва да е анти-ГЕРБ, а да покаже, че може да управлява държавата

" Следващото би трябвало да постави оптимални старания за сформиране на държавно управление. Не е добре страната да бъде ръководена до края на годината от длъжностен кабинет , защото следва да се взема решение тежък проблем с актуализацията на бюджета. " Това разяснява депутатът от „ Демократична България “ Ивайло Мирчев в предаването “Седмицата ” на Дарик радио.
Като най-големия очертаващ се проблем пред неналичието на излъчено от Народното събрание държавно управление той уточни невъзможността за актуализация на бюджета . Според Мирчев, такава ще бъде нужна, с цел да може да се реши и въпросът за преизчисляването на пенсиите. Затова той прикани хората да гласоподават за партиите, които могат да трансформират страната към по-добро. „ Актуализацията на бюджета е задача, при която ще би трябвало да се разпределят милиарди, а също и да се търси решение за намирането им “, сподели Мирчев.
 Ивайло Мирчев отговори на Георг Георгиев за донора на Да, България(ВИДЕО) Ивайло Мирчев отговори на Георг Георгиев за донора на " Да, България " (ВИДЕО)
" Докато имах следобедна баскетболна игра с децата ми звънна телефона и разбрах, че ГЕРБ са свикали изключителна конференция, на която...
" Следващото болшинство не би трябвало да е анти-ГЕРБ, а да покаже, че може да ръководи страната. Искаме мандат, само че ни би трябвало по-голяма поддръжка. С 27 депутати можем да сме единствено добра съпротива “, добави той. Мирчев съобщи, че „ Демократична България “ е била 100% „ за “ преизчисляването на пенсиите , само че посочи, че такива въпроси не е редно да се вземат решение в толкоз къси периоди без ясна вероятност от кое място ще се вземат парите. „ Ако предният парламент си беше приключил работата, преизчисляването трябваше да е влезнало от дълго време в действие. Въпреки че времето беше малко и не е редно въпрос за 1.5 - 2 милиарда лв. да се взема решение за дни, съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов направи по този начин, в това число и на председателски съвет, че този закон да мине. Незнам за какво не се случи “, добави той.
Демократична България “ излиза от 45-ото Народно заседание с осъществяване на поръчките, които беше направила. Коалицията внесе множеството си законопроекти в границите на 9-те действителни работни дни, в това число за закриването на профилирания съд и прокуратура. Мирчев акцентира, че е импортиран и план за анулацията на противоречивата разпоредба за касовите апарати Н-18, макар че този въпрос е подценяван.„ Надявам се да бъде оценено добре. Ще се веселя хората да са видели, че сме били откровени. Можем при по-голяма поддръжка за „ Демократична България “ да обещаем забележима смяна в България. С дейностите си досега го потвърждаваме “, сподели той.
Ивайло Мирчев се надява на изменена настройка на Народното събрание след идните избори , само че не изключи релативно сходно систематизиране на силите. Посочи, че това би бил неприятен знак за политиците, които ще трябват да премислят държанието си. „ Очакваме хората, които са били подвластни, принуждавани или притискани да се провиснал, виждайки, че Борисов не е на власт и, че  следва да му бъдат повдигнати обвинявания . Надявам се да дадат гласа си за тези, които могат да трансформират страната “, сподели той
„ Демократична България “ ще упорства до седмици машините за гласуването да минат самостоятелен одит , с цел да се увеличи доверието в изборите. Според Мирчев машинното гласоподаване ще реши немалка част от проблемите в изборите. „ Нивото на измами и манипулиране на протоколи е толкоз високо, че потреблението на хартиени бюлетини през днешния ден е повече негатив за честността на изборния развой, в сравнение с да оказва помощ “, добави Мирчев.
 Ивайло Мирчев: Фирмата, доставяща хардуера за машинното гласоподаване не е спонсор на Да, България Ивайло Мирчев: Фирмата, доставяща хардуера за машинното гласоподаване не е спонсор на " Да, България "
Фирмата, която доставя хардуера за машинното гласоподаване в страната  не е спонсор и не е измежду донорите на Да, България. Това напис...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР