Следващото събитие от поредицата „Лято в Капана 2021 “ е

...
Следващото събитие от поредицата „Лято в Капана 2021 “ е
Коментари Харесай

Little Big Band и Едит Унджиян ще разтърсят Ядрото в Пловдив

Следващото събитие от поредицата „ Лято в Капана 2021 “ е на 30 юли, петък, когато лятото продължава с концерт на на Little Big Band.

Почитателите знаят, че това е камерния състав на добре познатия на пловдивчани с многочислените си концертни изяви „ Биг Бенд Пловдив “, с диригент Николай Гешев и солист Едит Унджиян.

Инициативата „ Лято в Капана 2021 “ показва разнородни културни събития - концерти, изложения, показване на книги и литературни четения, камерен спектакъл и танц, артистични съоръжения, дегустации на храни и питиета, които се случат на разнообразни местоположения в квартала.

От в този момент можете да си запишете в лятната стратегия и датите на " Капана фест ". Тази година, от 26 до 29 август, в кв. Капана още веднъж ще се съберат надарени създатели и актьори от всички сфери на културния живот, с цел да трансформират образа на пловдивския квартал, трансформирайки го в самостоятелен остров на актуалното изкуство за един дълъг уикенд.

Капана Фест показва една нова идея, концентрирайки напъните си в едно издание годишно, откриващо и представящо пред необятната аудитория музиканти, създатели, занаятчии и създатели с ексцентрични хрумвания и забавни планове в няколко съществени посоки: Музика, Танци, Занаяти, Работилници, Изложби, Литература, Театър и Арт Инсталации.

Организаторите дават обещание да продължат да следват концепцията, трансформирала Капана Фест в едно от най-посещаваните събития в България.

Духът на квартала ще оживее посредством пет концептуални музикални зони, от които публиката дружно с всички музиканти, ще разсънят „ Душата на Квартала‘‘!

На Базар ‘‘Капана Фест‘‘ ще откриете авторски произведения, натурални и био храни и питиета, българска мода и наложително мекият и топъл тон на грамофонни плочи, обезпечен от магазин за грамофонни плочи.

Ще има още Литературна Зона, Арт – съоръжения, Графити, изложения и доста изненади, които ще разкрием напълно скоро До тогава бъдете здрави и щастливи!

Събитията се реализира с поддръжката на Община Пловдив и са част от Културния календар на града за 2021 година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР