Следващото поколение профили ще бъде неразпознаваемо от истинските. Това каза

...
Следващото поколение профили ще бъде неразпознаваемо от истинските. Това каза
Коментари Харесай

Експерт: Следващото поколение профили ще бъде неразпознаваемо от истинските

Следващото потомство профили ще бъде неразпознаваемо от същинските. Това сподели специалистът Борислав Сестрински във връзка зачестилите случаи на компютърни измами.
Според него през днешния ден хората от най-ранно детство би трябвало да бъдат обучавани да разграничават кое е подправено и кое не. Никой не смее да се оплаче, че е станал жертва на своята виртуална обич уточни Сестрински и посочи, че в множеството случаи измамниците злоупотребяват с възприятията на потребителите.
Той напомни, че към този момент съществуват уеб сайтове, които основават профили по заложени характерности.
Машините започнаха да основават доста близки до човешкия свят осведомителни модели, сподели от своя страна Александър Ненов.
Според него децата през днешния ден са доста по-обучени от възрастните. Родителите считат че са по-опитни и не инцидентно жертвите на Спас са интелигентни хора, те са изплозвани точно поради тяхното самочувствие.
Изкуственият разсъдък към този момент си го носим в джоба . Големите компании контактуват с нас благодарение на роботи
Трябва да знаем, че бърза облага няма и безвъзмезден обяд няма. Трябва да се осведомяваме. Всеки ден се приказва за телефонните измами и всеки ден хората се лъжан.
" Ислямска страна " работи по същия метод и търси хора с проблематични връзки, излезли от затвори, жертви на домашно принуждение, с цел да им предложи помощ на едно място, където им оферират „ Рая “. Такъв вид профили за рекрутиране са много дейни в обществените мрежи и и зад тях стоят, които са минали през такова рекрутиране, добави още Ненов.
Припомняме, че Спас Василев, прочут като Александър, беше арестуван в края на предходната седмица и упрекнат за това, че през 2012 година при изискванията на продължавано закононарушение с три действия възбудил и поддържал в подвеждане несъмнено лице, че ще му обезпечи пакет от 10 самолетни билета до дестинации в Европа по желание на клиента и с това е предизвикало имотна щета в общ размер от 490 лева Държавното обвиняване изиска от съда да го остави за непрекъснато в ареста. Софийски областен съд почете това и тъй като съгласно магистратите има действителна заплаха Спас Василев да се укрие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР