Следващият телефон на OnePlus ще бъде OnePlus 5T и поне

...
Следващият телефон на OnePlus ще бъде OnePlus 5T и поне
Коментари Харесай

OnePlus 5T запазва аудио порта, защото безжичният звук още не е на ниво

Следващият телефон на OnePlus ще бъде OnePlus 5T и най-малко една негова характерност е доказана. В собствен пост на формалния конгрес на компанията, нейният изпълнителен шеф Пийт Лау разгласи, че общоприетият 3.5-милиметров аудио жак ще бъде неразделна част от дизайна на модела.

И това е плод на напълно премислено решение на компанията.

При избора си, OnePlus се е управлявала от две неща. Най-напред, безжичното аудио чисто и просто не е с задоволително положително качество, изключително в случай че ползвате по-евтини слушалки. Второ, потребителите заслужават независимост и не е нужно да бъдат обременени с адаптери и преходници.

“Това е един от случаите, когато не сме съгласни с това какво значи да проявяваш смелост в дизайна. Безжичните слушалки към момента не могат да обезпечат същото качество на звука. Не си заслужаваше да лишаваме на потребителите ни свободата да употребяват обичаните си слушалки и аксесоари”, показва Лау.

И по този начин, това е ситуацията – OnePlus 5T е действителен, явно ще се появи напълно скоро и изображението към новината е неговият пръв формален рендър . Компанията даже го пусна с шеговитото изложение This is the OnePlus 5T render no doubt about that.png
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР