Следващият съперник на Антъни Джошуа все още не е обявен

...
Следващият съперник на Антъни Джошуа все още не е обявен
Коментари Харесай

Антъни Джошуа иска Пулев в Лондон или в САЩ

Следващият противник на Антъни Джошуа към момента не е разгласен публично, само че мениджърът му Еди Хърн осветли в известна степен обстановката. Очаква се британецът да се бие в края на май или началото на юни. Много е евентуално Ей Джей да се завърне в Лондон за мач против формалния кандидат на IBF Кубрат Пулев, като желаните арени остават стадион “Уембли” и този на Тотнъм.

Последният дуел на Джошуа беше реваншът против Анди Руис-младши, който се организира в Саудитска Арабия. Там британецът си върна международните трофеи на WBA, WBO и IBF, които загуби предишното лято.

Другият вид пред международния първенец е борба с кандидата на WBO Александър Усик. Както към този момент стана ясно, Ей Джей договаря и с двамата боксьори, въпреки че съгласно мнозина в последна сметка ще избра Кобрата за противник. Очаква се договарянията с българина да приключат до края на месеца.

“Изглежда, че ще се бие в края на май или началото на юни”, отговори Хърн на въпрос на почитател по кое време ще е идващият мач на Антъни Джошуа. “Ние желаеме да е в Лондон”, сподели той, когато бе запитан за мястото на сблъкъка.

Според World Boxing News обаче, Хърн обмисля като вид и Съединени американски щати, макар че желанието на Пулев е мачът да се състои в Истанбул (Турция). Споменават се съответно Ню Йорк и Лос Анджелис, само че има и други американски щати, обсъждани като евентуални домакини. Медията загатва, че Кубрат организира последните си два мача оттатък Океана, а единственият опит на Джошуа в Съединени американски щати е загубата му от Анди Руис в “Медисън Скуеър Гардън” предишния юни.

Джошуа следи обстановката и към мача на Тайсън Фюри с Дионтей Уайлдър, който ще се организира на 22 февруари.

“Имахме няколко срещи. С мениджъра на Усик, а по-късно и с представители на Уайлдър. Всеки желае Уайлдър да завоюва, тъй като почитателите жадуват да видят борба сред нас двамата. Уайлдър има страхотна дясна ръка, аз имам страхотна лява ръка. Ще бъде необикновен мач. Имахме среща по този въпрос”, съобщи Джошуа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР