Следващият път, когато се мотаем в някое гробище, не е

...
Следващият път, когато се мотаем в някое гробище, не е
Коментари Харесай

Колко песни е написал все от членовете на Iron Maiden

Следващият път, когато се мотаем в някое гробище, не е зле да погленем индивида до нас. Може да се окаже вокалистът на Iron Maiden Брус Дикинсън. Метъл легендата беше посетител в немския YouTube канал EMP, където разисква вижданията си за творчеството.
 Iron Maiden и Еди Главата - каква е историята зад обичания амулет на бандата
Какво се крие зад талисмана на Iron Maiden

Повече от 40 години Еди Главата е лицето на английските хеви метъл митове

" Мисля, че в случай че си изобретателен, тогава просто би трябвало да си наясно по кое време творчеството може да се появи и да си подготвен да изоставиш всички тези елементарни неща, които всички останали считат за значими за този специфичен миг ", изяснява музикантът, като добавя: " Което може да бъде доста разочароващо за останалата част от човечеството, когато те желаят да отидеш на вечеря, само че в действителност ти искаш да напишеш последната страница от нещо, тъй като просто си в въодушевление. "

Дикинсън продължава да разкрива, че вдъхновението постоянно го връхлита в необикновени моменти и на необикновени места. " Случва ми се, когато карам кола, което е доста неловко, тъй като искаш незабавно да спреш и да напишеш нещо, а постоянно не можеш ", означи рокаджията. " Или до момента в който се возя във трен да вземем за пример, колкото и да е необичайно. Но тогава някой стартира да подвига звук и да ме разсейва и просто не мога да се съсредоточвам повече. "

Дикинсън признава, че избира да е самичък, когато му хрумват хрумвания. И едно по-специално място предлага уединението, за което жадува. " Понякога отивам и просто се разхождам из гробището ", признава вокалистът на Iron Maiden. " Намирам, че това ме развеселява и въодушевява. "

The Mandrake Project, първият независим албум на Дикинсън след Tyranny of Souls от 2005 година, излезе на 1 март. Той включва явно доста уместно озаглавения за този случай втори сингъл " Rain on the Graves ".

И като стана дума за ентусиазъм и писане на песни, може би е редно да споменем, че Брус Дикинсън е един от членовете на Iron Maiden, който може да се похвали с максимален брой написани песни. В неговия случай приказваме за 43 от всички издадени албуми на бандата досега.

И въпреки всичко Дикинсън заема второто място, тъй като първото е отредено за създателя на Maiden - Стийв Харис, който е написал цели 136 части. Трети е с 43, следван от Яник Гърс с 29 и Дейв Мъри с 23.
 Как музикантите от Iron Maiden притеглят Брус Дикинсън за собствен фронтмен
Как музикантите от Iron Maiden притеглят Брус Дикинсън за собствен фронтмен

И да размени вокалистът Пол Ди`Ано

Пол Ди`Ано, който е първият вокалист на групата основава единствено четири части, а по време на отсъствието на Дикинсън, Блейз Бейли, който го замества, написа 11 песни. На дъното на класацията е още един от някогашен член - Клайв Бър, който е съдействал единствено с две песни, до момента в който барабанистът Майкъл Хенри Макбрейн, който е член на Iron Maiden от 1982 година е написал единствено едно парче, разкрива Loudwire.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР