Следващият Masterchef на България може да е от Враца. 24-годишният

...
Следващият Masterchef на България може да е от Враца. 24-годишният
Коментари Харесай

Врачанин отвя конкуренцията в новия сезон на Masterchef /видео/

Следващият Masterchef на България може да е от Враца. 24-годишният Николай Бойков се яви на кастинг в шоуто и отвя конкуренцията, видя BulNews.bg.
Младият гений е студент по медицина и скоро му следва дипломиране. Страстта му обаче е кулинарията. Организира гурме вечери за другари и по тази причина е решил да се яви на кастинг за предаването Masterchef.
Николай описа, че е бил колеблив дали желае да се занимава с изкуство или с просвета. Избрал е медицината, само че е на мнение, че тя не може да му донесе удовлетворението, което търси. Затова се е насочил към кулинарията, като съвременна форма на изкуство. Младежът беше безапелационен, че е подготвен да зареже 6-годишното си обучение, с цел да стартира изначало в кухнята на Masterchef.
Пред журито Николай показа тиква, поръсена с анасон, с лимонен крембъл, меренг и собре от хибискус. След като пробваха неповторимия десерт, те непосредствено връчиха престилката на врачанина. Шеф Андре Токев съобщи, че с сътрудниците му са се разбрали единствено с взор.
„ Мисля, че давам престилка на бъдещия Masterchef “, съобщи той.


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР