Очаква се Apple да представи нов iPhone на специално събитие „Wonderlust.“

...
Следващият iPhone може да е след седмици. Apple обяви есенното
Коментари Харесай

Следващият iPhone може да е след седмици.

Apple обяви есенното си специално събитие във вторник, като изпрати покани за пресата за сутринта на 12 септември. Поканените ще могат да присъстват лично в Steve Jobs Theatre в Apple Park, централата на компанията в Купертино, Калифорния, докато широката публика може да гледа онлайн в 10 сутринта PST.

Поканите за събития на Apple винаги се проучват внимателно за скрити значения, като тази година включва разпадащо се многоцветно лого на Apple и етикета: „Wonderlust“.

Очаква се компанията да представи iPhone 15 и iPhone 15 Pro, като се говори, че следващото поколение на iPhone ще донесе значителни подобрения, включително нови цветове, по-добра производителност на батерията, преминаване от собствения Lightning конектор на Apple към USB-C, по-бърз зареждане и силно подобрени възможности на камерата, според 9to5Mac, технологичен блог, който следи отблизо слуховете на Apple.

Очакват се и нови версии на Apple Watch и Apple Watch Ultra.

„Жаждата за чудеса“. Събитието идва около три месеца след като Световната конференция на разработчиците на Apple представи актуализации на множество хардуерни и софтуерни продукти, както и своите изключително амбициозни слушалки за смесена реалност, Apple Vision Pro.

Катрин Торбек от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР