Следващият домакински мач на ЦСКА - София, който е от

...
Следващият домакински мач на ЦСКА - София, който е от
Коментари Харесай

ЦСКА - София - Черно море ще е пред публика

Следващият домашен мач на ЦСКА - София, който е от плейофната фаза против Черно море, на 90% ще се играе пред аудитория, разбра Sportal.bg .

Припомняме, че “червените ” получиха глоба да играят на празни трибуни в идващите си две домашен срещи поради ексцесии на почитателите в конфликта против Лудогорец на “Армията ”.

Днес, при успеха с 5:1 над Ботев (Враца), клубът изтърпя половината от наложеното наказване, само че на следващия ден БФС ще прегледа жалбата му за понижаване на глобата и тя съвсем несъмнено ще бъде задоволена.

Засега по-вероятният вид е комисиите към футболния съюз да излязат с ново решение, което да е, че срещата сред ЦСКА - София и Черно море ще се организира на “Армията ” и на нея могат участват почитатели.

Съществува най-малък късмет дуелът да се организира отново пред ентусиасти, само че на безпристрастен терен във Велико Търново, по сходство на Левски - Черно море, когато “сините ” изтърпяваха наказване.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР