Следващия кръг е червеното дерби в efbet Лига между отборите

...
Следващия кръг е червеното дерби в efbet Лига между отборите
Коментари Харесай

От Армията искат червеното дерби с ЦСКА 1948 да е на Васил Левски

Следващия кръг е аленото дерби в efbet Лига сред тимовете на ЦСКА 1948 и ЦСКА - София. Вчера на " Армията " се е обсъждала въпросната среща, на която отборът на Тодор Янчев е хазаин, твърди " Мач Телеграф ". По стратегия мачът би трябвало да се играе на стадиона в Бистрица, който обаче наподобява прекомерно дребен, с цел да побере почитателите от Борисовата градина. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
От ЦСКА - София са признали пред вестника, че ще създадат всичко по силите си дербито да бъде преместено на Националния стадион " Васил Левски ". Припомняме, че през есента ЦСКА - София одобри ЦСКА 1948 на " Българска войска ", което докара до огромно напрежение - обиди, закани и псувни по някогашни армейски звезди като Любослав Пенев, Радослав Здравков, Методи Деянов и Валентин Илиев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР