Следващите няколко години се очертават да бъдат доста силни за

...
Следващите няколко години се очертават да бъдат доста силни за
Коментари Харесай

Marvel, Disney и колко филма със супергерои ще видим през следващите три години

Следващите няколко години се обрисуват да бъдат много мощни за Disney.

В края на тази година действителност ще стане стрийминг платформата Disney+, която ще влезе в директна конкуренция за сърцата на почитателите с Netflix. Стартът ще бъде много мощен, тъй като бяха оповестени няколко сериала със съпергерои на Marvel, както и подобен от вселената на " Междузвездни войни ".

Добрата новината е, че Disney оповестиха графика си за разпространяване на филми чак до 2027 година От президентът на Marvel Studios - Кевин Файги, пък знаем, че проектите за супергеройски филми се простират пет години напред.

През идващите три години ще забележим цели осем кино лентата от киновселената на Marvel. Два от тях ще излязат през 2020 година, а по три - през 2021 и 2022 година Разбира се, в графика всички филми са без заглавия и не можем да бъдем сигурни кои ще бъдат.

Към този миг обаче Marvel са оповестили, че работят по независим филм за Черната вдовица и The Eternals. Те са и най-вероятните заглавия, които да тръгнат по кината още следващата година.

" Черната пантера 2 " и оказалият се спорен (заради сагата към Джеймс Гън) " Пазителите на галактиката Vol. 3 " също ще се случат. Говори се и за втори филм за Доктор Стрейндж, само че там нещата са още по-несигурни. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР