Следващите няколко дни ще покажат на голяма част от българските

...
Следващите няколко дни ще покажат на голяма част от българските
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Изборните резултати показаха, че има ясно и категорично желание за промяна

Следващите няколко дни ще покажат на огромна част от българските гласоподаватели, че вотът им за следващ път е бил хвърлен не за антиправителствени и протестни партии, а за поредна мимикрия на статуквото, предвижда ръководителят на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов.
Според него изборните резултати демонстрираха, че има ясно и изрично предпочитание за смяна и че „ сегашния политически режим към този момент не се употребява с доверието на голямата част на българските жители. По думите му обаче това предпочитание за смяна е останало недобре артикулирано, тъй като гласовете на хората, които желаят нещо друго се пръснаха сред доста обединения.
 Костадинов: За Възраждане властта не е цел, а средство Костадинов: За " Възраждане " властта не е цел, а средство
Въпреки това систематизиране на мандатите в новия парламент, не е невероятно да се направи държавно управление, което да бъде аргументирано в им...
„ От друга страна обаче това е добре, тъй като седмица след публично оповестените резултати започнаха да падат много маски във връзка с същинската същина на политическите партии, показани в българския парламент.
Някои от тях влязоха на вълната на така наречен протестен избор, явявайки се опция на ръководещия в България колониален режим. Реално видяно обаче от предходната сряда насам виждаме, че започнаха да се дават знаци в посока на най-различни и най-странни политически комбинации, чиято цел е да сформират непременно държавно управление.
Въпреки че, в случай че си спазят предизборните обещания, това няма по какъв начин да се случи, тъй като три от обединенията от общо шест са се заклевали не един път и не два пъти, че няма да създадат коалиция никога с една от другите три партии. Т.е. чисто математически и следвайки предизборните обещания – сметката не излиза “, разяснява в Костадин Костадинов.
Лидерът на " Възраждане " счита за несъмнено, че " реализирането на сходен кабинет в границите на това ялово и мъртво родено национално заседание ще съставлява плод на едно непоносимо политическо блудничество ". Според Костадинов то ще докара до политическо самоубийство на всяка една от партиите, участващи в този политически инцест.
 Костадин Костадинов: Възраждане подвигна трикратно поддръжката си от предходните избори Костадин Костадинов: Възраждане подвигна трикратно поддръжката си от предходните избори
" Възраждане " сега е политическа мощ номер едно в патриотичния бранш. Такава оценка на партията сложи ръководителят й Костадин...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР