Следващата стъпка ще бъде внасянето на законодателни промени, които да

...
Следващата стъпка ще бъде внасянето на законодателни промени, които да
Коментари Харесай

Гуцанов: Раздаването от ГЕРБ на държавен ресурс по схемата „ин хаус“ трябва да се накаже

Следващата стъпка ще бъде внасянето на законодателни промени, които да подсигуряват, че средства по схемата „ ин хаус “ ще се харчат единствено за потребностите на защитата и националната сигурност, каквато беше концепцията при залагането на тази опция в нормативната база преди повече от 10 години. Това съобщи Борислав Гуцанов.

" Благодаря на сътрудниците от комисията по превоз, чийто ръководител имам отговорността да бъда - за спокойния и потребен звук, който постигнахме още в първото си съвещание, както и за демонстрираната подготвеност да работим градивно и всъщност. Това е методът да формираме работещи законодателни решения в интерес на страната и на съгражданите ни ", сподели още Гуцанов.

" Не мога да скрия удовлетворението си и от чутото от министъра на превоза и известията Николай Събев по време на блиц-контрола в комисията. Придвижването на тематиката с платените без търг и конкурс 435 млн. лв. за удълбочаване на канала море-езеро във Варна към способените правораздавателни органи е вест, чието развиване ще проследявам с нараснало внимание "., уточни депутатът.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР