Следващата седмица започва тенис турнирът от сериите АТР250 в Атланта,

...
Следващата седмица започва тенис турнирът от сериите АТР250 в Атланта,
Коментари Харесай

Иснър или Кирьос ще триумфира в Атланта?

Следващата седмица стартира тенис шампионатът от сериите АТР250 в Атланта, който през 2010 година зае мястото на изгубилия лиценза си Индианаполис (където се организираше събитието от 1988-ма). От дълго време дребният шампионат на 4-хилядния централен корт е обичано място за американските “бомбардировачи” като Анди Родик и Марди Фиш в предишното и Джон Иснър в днешно време.

Именно полуфиналистът от “Уимбълдън” е защитаващ купата си от предходната година и първи подложен в схемата, като още веднъж се завръща на сцената след пропуснатия Нюпорт. Именно той е и най-успешният в Атланта с четирите си триумфа, като главният му съперник за пето отличие ще бъде Ник Кирьос.

The BB&T #AtlantaOpen singles main draw is out: https://t.co/Ads9uPpfJi. Which match are you excited to watch? pic.twitter.com/WI5qG3jI2J
— BB&T Atlanta Open (@BBTatlantaopen) July 21, 2018
Иснър може да има проблеми още с втория си конкурент в лицето (потенциално) на младия австралийски гений Алекс де Минор, като в четвъртината са още Миша Зверев и Михаил Южни.

Иво Карлович или Доналд Йънг ще чакат четвъртия подложен Матю Ебдън, а с мисли за полуфинал в шампионата влиза и Франсис Тиафо. Миналогодишният финалист Райън Харисън също има своите шансове, а Чонг Хьон ще играе за първи път тенис от “Мастърс”-а в Мадрид.

Основни съперници в последната четвъртина на Ник Кирьос са Жереми Шарди, Малек Жазири и Камерън Нори.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР