Следващата седмица започва най-новото риалити на дизайнерката Мегз. Проектът се

...
Следващата седмица започва най-новото риалити на дизайнерката Мегз. Проектът се
Коментари Харесай

400 бона за новото шоу на Мегз по Нова ТВ

Следващата седмица стартира най-новото риалити на дизайнерката Мегз. Проектът се споделя TopQueen и ще приюти в една къща някои от най-популярните инфлуенсъри на България, които ще се занимават със обществени, публични и благотворителни дела.

Според злите езици Нова телевизия е вложила 400 000 лв. в новия благотворителен план на амбициозното миньонче. За риалити план сумата не е по никакъв начин огромна, тъй като формати като " Биг Брадър " и " Фермата " се вършат с по над 2 милиона бюджет. Но Каканашева въпреки всичко може да се гордее, тъй като все пак и всички малко по малко се приближава все по-близко до задачите си.

Тази година хубавиците няма да живеят на хотел. Каканашева е съумяла да се пребори за първокласна къща - съвсем като в " Биг Брадър ". Говори се, че има и басейн. Всяко от девойките е прибрало хонорар над 10 бона според от известността си.

Като най-голям е хонорарът на скандалната Нора Недкова, която е получила 25 хиляди, с цел да подвига рейтинга на предаването. Толкова е получил и съводещият на Mегз - звездният фризьор Венелин Кондаков. 100 хиляди пък е прибрала самата Каканашева за цялостна дистрибуция на формата, концепцията, както и ролята на водещ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР