Следващата седмица юбилейният сезон на „Черешката на тортата поднася тематични

...
Следващата седмица юбилейният сезон на „Черешката на тортата поднася тематични
Коментари Харесай

Вечери на националните кухни дефилират в седмичното меню на "Черешката на тортата"

Следващата седмица юбилейният сезон на „ Черешката на тортата " сервира тематични ястия, автентичен дрескод и развлечение, здравословно гарнирани със жанр и артистичност, написа ПРофайл. В понеделник вечер грижлив хазаин е моделът и водещ на светско предаване Гери Дончева. Тя ще изненада гостите си със 7-степенно меню, въодушевено от Венеция. Фегато но венециана, полента, брускети с домашно подготвен самун, прошуто с моцарела, италиански виновност и домакински италиански сладолед са част от блюдата, които ще погалят небцето на участниците. Персонално отношение, вкусни ястия и магични изненади ще поддържат другарската атмосфера на аристократичната венецианска вечер.

Във вторник вечер кулинарни умения ще показва някогашният депутат Петя Раева. Тя ще погали вкусовите рецептори на гостите си с многопластово меню, което изобретателно съчетава обичайната българска кухня с лек средиземноморски лъх. За да завоюва вота на останалите претенденти за отличие в предаването, Петя ще заложи на зелен дрескод, пресни артикули с явен генезис, богато плато от салати, домашно приготвени разядки и божествена целувка за десерт. Сюрприз на топлата другарска вечер е кулинарно прелъщение, приготвено от домакина пред очите на гостите.

Руска кухня и дрескод чакат участниците в третата вечер от „ Черешката на тортата ". Звездният ПР Наско Лазаров ще презентира обичайни ястия в съветски жанр. Персонални дарове, софра с блюда, приготвени със специфични артикули, ще пренесат гостите в атмосферата на Русия. Любезният хазаин ще подтиква апетита им благодарение на общоприетоо за страната пиво -Тархун и ще продължи с несметен подбор от салати, хайвер и чорба Уха. Домашен уют и наздравици ще изпълнят тематичната вечер.

В четвъртък актрисата и модел Анна-Мария Чернева ще очарова гостите с кулинарния си дебют. Предстои вечер с червен дрескод и четиристепенно меню, което предлага свежа салата, предястие с гръцки привкус, главно ядене с внимателно лют усет и сезонен десерт. Лично адресирани дарове, ведри диалози и ужасно въодушевление гарнират цялата вечер.

В петък хазаин е артистът Станимир Гъмов. Неговият артистичен дух и обич към българските ястия, ще допълват хумористичния размах в кухнята. Ото декор Бисмарк, мамалига и известен български десерт, са част от ястията в 5-степенното меню на артиста. Последната вечер от кулинарната седмица ще сервира доста смешки, закачки, ексцентрични дарове за всеки присъстващ на трапезата и непринудено положително въодушевление.

Кое концептуално меню ще завоюва възторженостите на началник Манчев, ще стане ясно в петък вечерта по NOVA. Не пропускайте епизодите на юбилейния сезон на " Черешката на тортата " - от понеделник до петък, от 20.00 ч. по NOVA.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР