Следващата седмица БСП ще започнат разговори с ДПС и партия

...
Следващата седмица БСП ще започнат разговори с ДПС и партия
Коментари Харесай

От БСП започват разговори с ДПС и Воля“ за вот на недоверие

Следващата седмица Българска социалистическа партия ще стартират диалози с Движение за права и свободи и партия Воля за внасяне на избор на съмнение към държавното управление за корупцията, сподели водачът на левицата Корнелия Нинова.


От Българска социалистическа партия са наясно, че няма да съберат задоволително гласове, с цел да може вотът да смъкна кабинета, само че показват, че той има политически цели. От ГЕРБ обявиха, че опозицията е в правото си да изиска избор на съмнение. Смятат обаче, че ще чуят доста лъжи по време на дебата и той ще е загуба на парламентарно време.
Корнелия Нинова, ръководител на Българска социалистическа партия: Тази тематика към този момент е извънредно мъчителна, с тези 10 милиарда лв., които сме разгласявали, че се крадат в страната. Между другото, на Консултативния съвет при президента ръководителят на една от службите ни срещна със статистика за 15 милиарда лв.. Заради тази корупция не могат да се развиват нито обучение, нито опазване на здравето, нито пенсионна система. Цветан Цветанов, ръководител на ПГ на ГЕРБ: Не считам, че е правилно всекидневно да се хвърлят някакви обвинявания, които изобщо не кореспондират с истината. Когато опозицията няма различни решения за това, което сме създали до момента, считам, че ще бъде загуба на време, само че пък ние би трябвало да се съобразим с конституционните разпореждания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР