“Следващата покана може да е след години и цената може

...
“Следващата покана може да е след години и цената може
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Ако изпуснем влака за еврозоната сега, ще чакаме още години

“Следващата покана може да е след години и цената може да е убийствено висока. Еврозоната значи да сме в центъра на взимане на решения на равнище Европейски Съюз, да не бъдем във втората или третата скорост, а да сме в сърцето на блока ”, съобщи Димитров. 

Вчера тематиката стана мотив за напрежение сред депутати и застрахователи. От " Демократична България " и " Продължаваме промяната " упорстват да се одобряват промените, които в този момент са една от пречките за влизането ни в Еврозоната. ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, " Възраждане " и " Български напредък " са срещу, тъй като съгласно тях точно това ще вдигне цените на “Гражданската отговорност ” и то до 600 лв..

“На думи доста хора в това Народно събрание се изказваха за това какви последователи са за това България да влезе в еврозоната. На каузи обаче продадоха мача два пъти - не идвайки в петък на икономическа комисия и повторно - в понеделник. И то с ясното схващане, че пречат на влизането на България в еврозоната по този метод. Тоест са съгласни да жертват това в името на други цели. А те съществуват последните шест години, в които целеустремено не са решени проблемите на застрахователния бранш. Можеше да се решат от отрасловия регулатор, само че не бе направено, тъй като на вас това състояние ви харесва. Ако имаше един проблем в лицето на инфлацията, в този момент има сигнали, че поради войната и повишаването на енергоресурсите този въпрос е решим. Вие създадохте безусловно целеустремено обаче втори проблем - тематиката с повишаването на гражданската отговорност ”, безапелационен бе Димитров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР