Следващата операционна система за смартфони и таблети ще бъде Android

...
Следващата операционна система за смартфони и таблети ще бъде Android
Коментари Харесай

Google обяви датата на презентацията на операционна система Android 9.0 P

Следващата операционна система за смарт телефони и таблети ще бъде Android 9.0 P, която интернет колосът би трябвало да показа тази година.
Днес, на 23 февруари, корпорацията предложения публицисти и експерти на идно мероприятие, по време на което ще се състои формалната презентация на новия Android. Очаква се незабавно след анонса да излезе първата тестова компилация, в която ще има редица нови функционалности и благоприятни условия.

Интернет колосът към този момент изпрати поканите за идното събитие Гугъл I/O 2018 , което ще се състои от 8 до 10 май в това число . Новата операционна система ще бъде показана още през първия ден на конференцията, а останалите дни ще бъдат употребявани с цел да бъдат показани на разработчиците особеностите и новите функционалности на новия програмен продукт. Традиционно, ще бъдат показани доста образци на програмен продукт за смарт телефони и таблети. По същия метод постъпва и Apple по време на WWDC.



По време на Гугъл I/O 2018 се чака, че корпорацията няма да показа само Android 9.0 P , а и напълно новата операционна система Fuchsia OS , която в бъдеще може да размени Android и Chrome OS. Това е операционна система от ново потомство, основана с потреблението на най-нови способи и софтуерни технологии.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР