Следващата неделя на сцената на Звездите в нас предстоят първият

...
Следващата неделя на сцената на Звездите в нас предстоят първият
Коментари Харесай

Те ли ще спечелят Звездите в нас: Класация на фаворитите за финала

Следващата неделя на сцената на " Звездите в нас " предстоят първият полуфинал на музикалното съревнование за имитатори. До него след гласуването на публиката стигнаха пет тима.

Но, кои от тях се обрисуват любимци за продобиване на първия сезон на предаването?
 
 Звездите в нас

Трите тима, които получиха най-вече гласове предходната неделя са тим " Уитни Хюстън ", тим " Тина Търнър " и тим " Йордан Караджов ". Ако съдим по избора на публиката и в случай че несъмнено продължат със мощното си показване, доста евентуално точно някои от тези три отбора да завоюва конкуренцията и огромната премия от 50 хиляди лв..

Отбор " Уитни Хюстън "
 

Те се възродиха и се завърнаха на сцената тъкмо като феникс от пепелта .

Трите девойки отпаднаха по-рано в надпреварата, само че журито имаше опция да върне два тима и точно имитаторките на Уитни Хюстън получиха втори късмет . И го оправдаха изцяло. 

                 

Отборът реализира съвършена симбиоза сред три дами, които са от тотално разнообразни генерации . В  тим " Уитни Хюстън " влизат 22-годишната Дона Овчарова от Пловдив, която е общ служащ, 17-годишната ученичка Надежда Ковачева от Панагюрище и 41-годишната музикална педагожка от Варна Христина Ралева . Трите безусловно размазаха журито и публиката с осъществяването си на баладата " One moment in time ". " Уитни Хюстън сте си! Много сте положителни, нямам задоволително богат речник да обясня какъв брой добре се справихте. Не скърбя, че избрахме да върнем тъкмо вас ", съобщи възторжено Софи Маринова след осъществяването на трите мощни гласа.

" Погалихте душите ни девойки . Сърцето е цялостно с страст. Разтопихте ни и ни обгърнахте с кадифения глас на Уитни Хюстън ", въздъхна прочувствено различен член на журито - Виктор Калев. А Дони даде обещание да създадат всичко допустимо, да не ги пуснат повече да си тръгнат от сцената. Това си е поръчка за сигурен край, а за какво не и за самата победа...

Отбор " Тина Търнър "
 

Те взривяват всичко към себе си . Присъствието им на сцената е толкоз мощно и пламенно, че накара Дони да възкликне след първото им осъществяване: " Ако ви бяхме присъединили към тока, щяхме да продаваме на цяла Европа! "

                 

Отбор " Уитни Хюстън " са Антония Маркова от София на 36 години, дългогодишна певица от Представителния отбор на въоръжените сили, Гергана Коева на 32 година от Тервел по майчинство и 30-годишната Вирджиния Събева от София, която пее откогато се помни. Освен неповторимите им гласове, трите дами постоянно съумяват да наподобяват съвсем като самата Тина .

А щом запеят, във всеки звук може да бъде разпознат типичния музикален жанр на американската певица.

Изпълнението на триото, което изпя " We don't need another hero " безусловно разплака Софи Маринова . " Когато слушам такива гласове доста се вълнувам и си представям, че съм аз. Просто сте неповторими! Браво, отлично! ", приветства ги през сълзи ромската перла. " Прекрасно възприятие е да видиш толкоз красиви и надарени дами . Велики сте и вдигнахте доста крепко летвата за другите участници ", поздрави ги и Тита, която също е член на журито на " 'Звездите в нас ".

Отбор " Йордан Караджов "
 
" Да те копнея " - обичаната ария на Йордан Караджов донесе място на полуфиналите на едноименния тим, в който влизат 29-годишният куклен артист Виктор Кападжиев от Гоце Делчев, пеещият инженер Теодор Батуров на 41 година от Хасково и 66-годишният магазинер Панайот Панайотов от Свиленград. Тримата пеят точно тъкмо както своя музикален кумир , а на външен тип реализират изумителна аналогия с Данчо Караджов.

                 

Излишно е да споделяме, че умеят съвършено да изкарват на микрофона онази типична дрезгавина в гласа на обичания на генерации фронтмен на група „ Сигнал “ . Не инцидентно журито непрекъснато повтаря, че им е мъчно да уточни кой от тримата в тим асе въплъщава най-добре в амплоато на Йордан Караджов. " До някаква степен мога да кажа, че вие даже надградихте самия Данчо , тъй като вие пяхте на три гласа, а той колкото и да се мъчи в никакъв случай няма да може да го реализира ", пошегува се Дони.

А, в случай че ви се слуша същинският Йордан Караджов , би трябвало да знаете, че рок групите „ Сигнал “ и „ Тангра “ ще изнесат общи концерти в Габрово, Русе и Шумен в идните седмици. Музикантите ще се качат на една сцена на 29 ноември в Спортна зала " Орловец " в Габрово, на 30 ноември в „ Канев Център “ в Русе и на 1 декември в зала „ Арена Шумен “.



За най-верните почитатели за легендите на бг рок музиката пък следва огромно събитие - на 14 февруари 2023 в НДК " Сигнал " ще изнесат най-големия любовен концерт .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР