Следващата година е най-подходяща от 50 години насам да сключите

...
Следващата година е най-подходяща от 50 години насам да сключите
Коментари Харесай

Гала съобщи голяма новина, водещите пък я посрещнаха с нещо нетипично

Следващата година е най-подходяща от 50 години насам да сключите брак, заяви Гала още с влизането си в студиото на " На кафе ". 

" Така че, в случай че още се колебаете да предложите, в този момент е моментът. Най-подходящият ден пък е 20 февруари. Причината е, че планетите на разбирателството, любовта и секса се подреждат в една линия, нещо, което не се е случвало от 50 години насам. 

Ооооо, Боже, какъв брой са красиви! " - възкликна водещата на подредените в една линия папагали Ара и птица Какаду по отношение на Европейския ден на птиците. Оказа се, че екземплярите са част от гостуваща галерия у нас. 

Червеният папагал дори се поклони на водещата. Гала все пак избра да стои по-далеч от пернатите с огромни остри клюнове. 







Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Collector (преди 3 секунди) Рейтинг: 74482 | Одобрение: 61317 Тези ги гледат единствено имбецилните комуняги! COLLECTOR OF ENVY AND HATRED ООД Напиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР