Следваща година предстоят избори в ключови точки по света, които

...
Следваща година предстоят избори в ключови точки по света, които
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: След 17 години членство, ние все още приемаме ЕС за външно тяло

" Следваща година предстоят избори в основни точки по света, които ще пренаредят фигурите на геополитическата шахматна дъска. Сред тях са и изборите за Европейски парламент, по тази причина ние не би трябвало да приказваме за Европа, единствено когато идват европейски изобри. Това е казусът на българската политика, че след 17 години участие, ние към момента одобряваме Европейски Съюз за външно тяло. Ако не променим мисленето си, няма да успеем да дадем смисъл на солидарността и равноправието. Ще живеем в една България, която младежите ще гласоподават маргинално и коренно. “. Това съобщи водачът на европейските либерали Илхан Кючюк по време на конференцията " Преосмисляне на Европа – демократичната визия за Европа на бъдещето “.

Кючюк разяснява разделянето в Европа и рецесиите, които по думите му се усещат осезаемо измежду жителите, водещо до по-голямата им песимистичност.

Събитието е продължение на полемиките с жители на АЛДЕ, като дава опция за по-задълбочено разглеждане на европейски тематики от основно значение за бъдещето, които бяха повдигнати по време на поредицата от обсъждания във формата Townhall. То има за цел да даде конгрес, на който младежите да обсъдят демократичната визия за Европа, в това число целите за довеждане докрай на европейската интеграция и разширението на Европейски Съюз, бъдещето на пазара на труда и присъединяване в демократичния живот.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР