Следваме Калин Врачански в Instagram, защото сме му фенове, но

...
Следваме Калин Врачански в Instagram, защото сме му фенове, но
Коментари Харесай

Диляна Попова, Калин Врачански, Австралия и какво събра двамата актьори там

Следваме Калин Врачански в Instagram, тъй като сме му почитатели, само че истината е, че не съумяваме да научим доста, тъй като артистът доста рядко качва фотоси в профила си.

Затова и безпределно доста се изненадахме да забележим нови фрагменти там и то не от къде да е, а от далечната Австралия и не с кого да е, а в компанията на дребна сладка коала.

Нямаше по какъв начин да не видим тъкмо от къде се е тагнал Калин Врачански, а точно от Lone Pine Koala Sanctuary, както и че с изключение на на коалите, артистът се радва на други присъщи за континента животни - кенгура.

Всички фотоси са прелестни, само че в действителност голямо усещане ни направи едно малко съвпадане, а точно, че единствено преди ден на същото място, със същите животни, видяхме и Диляна Попова.

Да не загатваме, че и двамата артисти в текста под фотосите си са писали, че това е " сбъдна фантазия ".

Невероятно съвпадане е в действителност и Калин Врачански, и Диляна Попова едновременно да се намират на едно и също място, изключително в случай че това място е на повече от 14 хиляди километра разстояние от България. И въпреки да имаме вяра в случайността, чак такава надали съществува. Вероятно се случва нещо, само че какво, следва да разберем. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР