Следва препис от интервю с председателя на Комисията по разузнаването

...
Следва препис от интервю с председателя на Комисията по разузнаването
Коментари Харесай

Препис: Председателят на Комисията по разузнаването на Камарата на представителите Майк Търнър за „Face the Nation“, 3 декември 2023 г.

Следва дубликат от изявление с ръководителя на Комисията по разузнаването на Камарата на представителите Майк Търнър, републиканец от Охайо, излъчен на 3 декември 2023 година

МАРГАРЕТ БРЕНЪН: Сега към нас се присъедини председателят на комисията по разузнаване на Камарата на представителите, конгресменът Майк Търнър.

РЕП. МАЙК ТЪРНЪР: Добро утро, Маргарет.

МАРГАРЕТ БРЕНЪН: Радвам се, че сте тук. Така че нашите сътрудници тук от CBS са чули повече израелски бойци, основно дами, да споделят, че са докладвали по веригата на командването с предизвестия за евентуална офанзива на Хамас. Ню Йорк Таймс, FT. Имат детайлности, съответни от година обратно. Белият дом споделя, че това не е било споделено с разузнаването на Съединени американски щати. Ако това е най-близкият съдружник на Америка в Близкия изток, това би трябвало ли да ни тревожи?

REP. МАЙК ТЪРНЪР: Е, мисля, че това, което видяхте, беше просто общо отменяне от страна на Израел и израелската разследваща общественост на опцията за това равнище на запл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР