Следствието на Русия започна доследствена проверка срещу Марина Овсянникова, която

...
Следствието на Русия започна доследствена проверка срещу Марина Овсянникова, която
Коментари Харесай

СЛЕД СКАНДАЛА В РУСИЯ: Овсянникова е в неизвесност, а говорителката играе йога

Следствието на Русия стартира доследствена инспекция против Марина Овсянникова, която нахлу в студиото на предаването " Время " по Канал 1 предходната вечер по време онлайн предаване. Това заяви за ТАСС източник от правоохранителните органи.

Адвокатите й не могат да намерят редактора на Първи канал Марина Овсянникова. Тя изчезна за повече от 12 часа, откакто излезе в предаване онлайн с транспарант „ Спрете войната, тук ви лъжат “. Това оповестиха юристите Даниил Берман и Анри Цискаришвили пред изданието " Медуза " и телеграм канала " Можем да разбираем ".



Информацията на Insider беше доказана от юрист Дмитрий Захватов. Първоначално юристите смятаха, че тя е в полицейското ръководство на Останкино или полицейското ръководство на територията на самия ефирен комплекс, само че не можаха да я намерят там.



Звездата от Първи канал Екатерина Андреева, зад която през днешния ден беше в ефир Марина Овсянникова с антивоенен афиш, незабавно след предаването показва цялостно успокоение. Тя споделя в своя Instagram (блокиран в Руската федерация) по какъв начин има толкоз доста устойчивост и че сърцето й й оказа помощ през днешния ден.

В същото време няколко юристи се пробват да намерят Марина Овсянникова, която беше отведена от студиото на Първи канал в незнайна посока.



" Благодарен съм на тези руснаци, които не стопират да се пробват да споделят истината. За тези, които се борят с дезинформацията и споделят истината. Те описват същинските обстоятелства на своите близки, родственици. И персонално на момичето, което влезе в студиото на Първи канал с афиш против войната – това беше редакторът на Първи канал Марина Овсянникова; за тези, които не се опасяват да стачкуват, до момента в който страната ви не бъде изцяло затворена от целия свят, трансформирайки се в доста огромна Северна Корея. Вие би трябвало да се борите, не би трябвало да губите шанса си ", сподели Володимир Зеленски в свое видеообръщение.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР