Следственият комитет на Руската федерация ще разследва украинската провокация за

...
Следственият комитет на Руската федерация ще разследва украинската провокация за
Коментари Харесай

Русия разследва "украинската провокация" в Буча

Следственият комитет на Руската федерация ще проверява украинската провокация за убийството на цивилни в Буча, Киевска област ". Това оповестиха пред публицисти в понеделник от пресслужбата на Следствения комитет, предава ТАСС.

Председателят на Следствения комитет Александър Бастрикин разпореди на Главното следствено ръководство на съветския Следствен комитет да проучва информацията, публикувана от Министерството на защитата на Украйна за убийството на цивилни в град Буча, Киевска област “, ​​отбелязват от ведомството.

От Комитета прецизираха, че Бастрикин е инструктирал следователите да подхващат изчерпателни ограничения за разкритие на всички забъркани лица и да дадат процесуална оценка на дейностите им въз основа на закононарушение по член 207.3 от Наказателния кодекс на Руската федерация (публично разпространяване на умишлено погрешни информация за потреблението на въоръжените сили на Руската федерация).

Както означават от ведомството, съгласно наличната информация, с цел да дискредитира съветските военни, Министерството на защитата на Украйна популяризира посредством западните медии видеозаписи, снимани в Буча като доказателство за всеобщо заличаване на цивилни. В същото време, по данни на съветското Министерство на защитата, всички оповестени от киевския режим материали за закононарушенията на съветски военнослужещи в посоченото обитаемо място са погрешни и имат провокативен темперамент.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР