Следственият комитет на Русия съобщи, че е започнал наказателно производство

...
Следственият комитет на Русия съобщи, че е започнал наказателно производство
Коментари Харесай

Русия започна наказателно производство срещу прокурорите и съдиите от Трибунала в Хага

Следственият комитет на Русия заяви, че е почнал наказателно произвеждане против прокурори и съдии в Международния углавен съд (МНС), които в петък издадоха заповед за арест на президента Владимир Путин по обвинявания във военни закононарушения, предадоха международни медии.

Комитетът, който дава отговор за следствието на тежки закононарушения, съобщи, че няма съображение да се преследва съветският президент Путин и че държавните глави се употребяват с безспорен имунитет от непозната пълномощия.

Действията на прокурорите на МНС демонстрират признаци на закононарушение по съветското законодателство, сподели Комитетът, отбелязвайки, че става въпрос за умишлено обвиняване на почтен човек в закононарушение и „ приготовление на нахлуване против представител на непозната страна, който се употребява с интернационалните отбрана, за усложняване на интернационалните връзки “.

Ходът на Русия е алегоричен жест на непокорство в отговор на заповедта за арест на Путин, която упреква него и комисаря по правата на децата във военно закононарушение за депортиране на деца от Украйна в Русия.

Кремъл назова решението на МНС възмутително, само че юридически невалидно, защото Русия не е подписала контракта, който основава МНС.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР