Следствената комисия на Русия започна разследване във връзка с инцидента

...
Следствената комисия на Русия започна разследване във връзка с инцидента
Коментари Харесай

Шофьорът на автобуса убиец каза истинската причина за огромната трагедия в Москва

Следствената комисия на Русия стартира следствие по отношение на случая с рейса, връхлетял метростанция „ Славянский булвар “ в съветската столица Москва. Комисията обнародва показанията на водача на рейса, който безусловно взе входа на станцията на таран.

Мъжът твърди, че транспортното средство е почнало да се движи единствено, освен това спирачките отказали да работят. „ По думите на водача, рейсът, намирайки се на спирката, ненадейно е почнал да се движи. При това, макар неговите опити да спре рейса, спирачната система не сработила и рейсът е траял да се движи “, обявиха от Комисията.

По-рано бе обявено, че в западната част на Москва до метростанция „ Славянский булвар “ рейс се е врязал в подземния вход на метростанцията . Преди това рейсът се е качил на тротоара, газейки хора.



Местните органи на реда оповестиха за минимум петима починали. Информирани източници настояват, че управляващите преглеждат разнообразни версии за случилото се, главната е техническа нередовност на транспортното средство, само че от Министерството на превоза и пътната инфраструктура на Московската област обявиха, че рейсът е бил механически изправен .

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР