Следови кучета, хеликоптер и десетки доброволци вече четвърто денонощие не

...
Следови кучета, хеликоптер и десетки доброволци вече четвърто денонощие не
Коментари Харесай

Още няма следа от 12-годишния Александър, стотици продължават издирването

Следови кучета, хеликоптер и десетки доброволци към този момент четвърто денонощие не стопират да търсят изчезналото дете.

От през вчерашния ден е задействана и системата " Амбър Алърт " за изчезнали деца

Не спрял да го търси и бащата на детето.Той беше в региона на блок 68 в квартал " Мошино " в Перник, откакто във Facebook се появи видеоклип, сниман от стара жена. Кадрите са снимани денем и на тях се вижда малко момче, за което се твърди, че е Александър. Впоследствие бащата удостовери, че съгласно него това е синът му, въпреки и да е облечен с друго яке.

Според Марио Антонов, който е другар на фамилията на изчезналото момче, обаче на публикуваното видео изрично не е Александър.

Той е на мнение, че бащата е прекомерно изтощен и се е подвел, че точно неговият наследник е на видеото.

Припомняме, в интервенцията по издирването беше включена и профилирана техника, както и хеликоптер.

Междувременно прокуратурата образува досъдебно произвеждане за похищение.

Във Facebook и Инстаграм ГДБОП разгласява линк със фотография на изчезналия Александър, който се вижда от потребителите на двете обществени мрежи в радиус от 200 км от мястото на изгубването му. Публикацията е и на аглийски, като с изключение на фотография на момчето има и линк с информация на български, както и телефон на Министерство на вътрешните работи.

Властите приканват всеки, който забележи детето, да алармира в полицията. То е хиперактивно и с аутизъм. При контакт с него не би трябвало да се вика или подвига мощен звук, с цел да не се уплаши в допълнение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР