Следовател от Следствения отдел при Софийска градска прокуратура (СГП) участва

...
Следовател от Следствения отдел при Софийска градска прокуратура (СГП) участва
Коментари Харесай

Следовател от СГП участва в обмен, организиран от Европейската мрежа за съдебно сътрудничество, провел се в Тренто

Следовател от Следствения отдел при Софийска градска прокуратура (СГП) взе участие в продан по Програма Judicial Authorities 2022, проведен от Европейската мрежа за правосъдно съдействие.

Той се организира в Първоинстанционната прокуратура към Първоинстанционния съд в гр.Тренто, Италия, в интервала 07.11.2022 година – 11.11.2022 година

Магистрати от Франция, Гърция и България, измежду които и следовател Весела Драгомирова от СГП, се срещнаха с италианската правосъдна система и италианския углавен развой. Те посетиха Специализиран съд за малолетни и Специализирания съд за наблюдаване, който има за задача да управлява осъществяването на наказванията и да ползва различни на „ отнемане от независимост “ ограничения. Участниците в обмена участваха на правосъдни съвещания в двата профилирани съда, както и на правосъдно съвещание за взимане на мярка за неотклонение.

Програмата на обмена включваше също работни визити на пандиза в гр. Тренто, както и на Полицейския отдел в гр. Тренто, където бяха дискутирани превантивни ограничения против насилието.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР