Следобедният дъждът и гръмотевиците не спряха стотиците ентусиасти, които заедно

...
Следобедният дъждът и гръмотевиците не спряха стотиците ентусиасти, които заедно
Коментари Харесай

Yettel и кампанията „Смело напред“ предизвикаха стотици спортни ентусиасти в Борисовата градина

Следобедният дъждът и гръмотевиците не стопираха стотиците запалянковци, които дружно с Yettel се включиха в разнородни спортни интензивности край Лятна сцена в Борисовата градина тази събота. През целия ден свежата шатра на телекома приканваше минувачите да се раздвижат със занимателни тренировки и да тестват разнородни смарт устройства, до момента в който печелят тематични награди. Спортният спот на Yettel беше част от фестивала „ Чешки ден в София “, който тази година беше отдаден на природосъобразния метод на живот. В събитието участваха чешки компании с интервенции в България, които показаха начинания, ориентирани към запазване на околната среда и устойчивия метод на живот. Yettel, която беше общоприет спонсор на ивента, се включи с акцията си „ Смело напред “, която въодушевява хората да реализират уравновесен метод на живот с помощта от новите технологии.

„ От позицията си на човек, който към този момент съвсем 5 години съставлява Yettel – една от най-големите чешки вложения в България – мога умерено да кажа, че сред двете страни има повече прилики, в сравнение с разлики “, уточни основният изпълнителен шеф на Yettel Джейсън Кинг, който откри събитието дружно с посланика на Чешката република в София Лукаш Кауцки. Г-н Кинг показа визията си за общото сред България и Чехия – метода за правене на бизнес, висококвалифицираната работна ръка, а също и историческата и географска непосредственост.

„ Не е належащо да сме олимпийци, с цел да превърнем спорта и дейния живот в приоритет. В Yettel имаме вяра, че уравновесеният живот е по-добър живот. Затова и с новия ни бранд, който лансирахме през март, сме мощни поддръжници на дейния метод на живот и с тази цел организирахме редица спортни събития в страната, на едно от които можете да се насладите през днешния ден тук, в Борисовата градина “, сподели Джейсън Кинг.

Спортни провокации чакаха искащите да създадат първата крачка към дейния метод на живот. Готовите да се поизпотят избираха сред самостоятелни и групови тренировки с гири, ластици и с тежестта на тялото с дълготрайност от 5, 10 или 15 минути. Дори мощният дъжд с гръмотевици, който се изсипа в ранния следобяд, постави на пауза спортния празник за не повече от час, след което дребни и огромни още веднъж се втурнаха самоуверено напред към занимателните интензивности. В тях взеха присъединяване над 380 души, които имах опцията по време на тренировките да наблюдават телесните си индикатори със смарт часовници от портфолиото на Yettel. Професионални треньори пък им посочваха техниките на упражненията и им даваха препоръки по какъв начин да трансфорат смарт устройствата в собствен съдружник в постигането на уравновесен състезателен и хранителен режим. Завършилите сполучливо определената подготовка получаваха разнородни награди: бутилки за вода, раници, въжета за скачане, постелки за спорт. Те участваха и в спомагателна лотария за две огромни награди – смарт часовник Samsung Galaxy и безжични слушалки HAMA, а спечелилите бяха изтеглени онлайн в края на деня.

Следващото издание на „ Смело напред “ е на 17 септември като част от фестивала София ърбан фест в Северен парк. Това ще бъде четвъртото събитие на акцията, която започва стремително с два морски ивента във Варна и Приморско.

Повече за събитието на Yettel в Северен парк на 17 септември можете да видите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР