Следобед температурите в повечето райони ще са около 24-26 градуса,

...
Следобед температурите в повечето райони ще са около 24-26 градуса,
Коментари Харесай

Необичайно топло време и днес

Следобед температурите в множеството региони ще са към 24-26 градуса, в Плевен и В.Търново- 28 градуса, в Ловеч- цели 29 градуса. Най-ниска ще е температурата в София - към 22 градуса. В идващите часове ще има нараствания на облачността, само че е малко евентуално да вали. Ще духа слаб, северно от планините – краткотрайно мощен южен вятър.

Над планините облачността ще е променлива, съвсем без превалявания. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра – към 11 градуса.

Утре ще е най-вече слънчево с оптимални температури сред 22 и 27 градуса. През идващите температурите последователно ще се намаляват, само че ще останат по-високи от нормалните. В четвъртък и петък над Източна България и по поречието на Дунав преди обяд ще има забележителна ниска облачност, от която е допустимо и да преръмява, само че след обяд в множеството региони сензитивно ще понижава. През почивните дни над източната половина от страната ще доминира облачно време, само че ще е съвсем без превалявания. Над Западна България ще е най-вече слънчево.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР