Следим внимателно изявите на кралица Летисия и кралица Рания, които

...
Следим внимателно изявите на кралица Летисия и кралица Рания, които
Коментари Харесай

Когато двете най-красиви кралици се съберат

Следим деликатно изявите на кралица Летисия и кралица Рания, които постоянно са образец за грациозност и добър усет. А когато двете се съберат, няма по какъв начин да не оставят безмълвни милионите си почитатели.
 Кралица Рания, дипломирането на принц Хашем и безкрайната й поредност от задължения
На прага на изтощението ли е кралица Рания

Когато и на кралиците отговорностите са им допълнително

Йорданското кралско семейство беше на публично посещаване в Испания при започване на седмицата. Което даде опция на испанската и йорданската кралици да прекарат време дружно - съгласно Hola те от години са в близки връзки.

посрещна в Мадрид, от фотосите виждаме, че даже тоалетите, които двете са избрали, се допълват като на положителни приятелки. Испанката носеше рокля с флорални претекстове в розово на Diego Estrada, а йорданката - рокля в черно и розово на Dior.

Малко по-късно двете посетиха учебно заведение и работилници, които пазят занаятчийското завещание на Испания. Там участваха на демонстрации на някои от майсторските техники, съхранени през вековете.
 Снимка 623298

Крал Фелипе и кралица Летисия нямаха опция да участват на сватбата на престолонаследника на Йордания принц Хюсеин на 1 юни. Затова и за двете кралски фамилии беше радостно да се видят още веднъж, откакто се засякоха на коронацията на крал Чарлз при започване на май.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР