Следим в развитие от вчерашния ден. 18 човека загинаха от

...
Следим в развитие от вчерашния ден. 18 човека загинаха от
Коментари Харесай

Четирима арестувани за камиона с 18 починали мигранти


Следим в развиване от вчерашния ден. 18 индивида починаха от задушаване, скрити в тайници на зарязан камион край село Локорско.
34-ма души са потърпевши и са настанени в няколко столични лечебни заведения.

През цялата нощ са, където е открит изоставеният камион с незаконните мигранти. Те ще продължат и през днешния ден през целия ден.

Припомняме, че през вчерашния ден малко след 14 часа е подаден сигнал на телефон 112 за открит камион, зарязан на черен път, цялостен с мигранти. Те са бежанци от Афганистан. Всички са били без документи.

Мигрантите са влезнали. Прекарали са няколко дни в региона на Ямбол, а по-късно са били натоварени в камион – в тайници под дървен материал.

Вероятно водачите са разбрали, че има починали и ранени, и са. Вече е ясно, че измежду починалите има и дете, което е на към 6-7 години.

Оцелелите мигранти са имали. Те са ги получили в опит да се измъкнат от камиона и да избягат. Срещат инцидентен минувач и го молят за помощ – да подаде сигнал към органите на реда.

Към този миг има най-малко четирима задържани. Единият от тях е арестуван на към 5 км от изоставения камион, различен – в смоленско село, а трети – в столичния квартал „ Надежда “. – той е арестуван в Бургас.

Направени са разпознавания. са разпознали двама от арестуваните – единият е притежателят на камиона.

По непотвърдена информация на bTV притежателят на камиона е подал сигнал, че малко преди да стане ясно, че е изоставено на черен път.

Очаквайте детайлност по случая в идващите излъчвания вести на bTV.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР