Следим много внимателно данните, все още няма информация от Министерство

...
Следим много внимателно данните, все още няма информация от Министерство
Коментари Харесай

Фандъкова: Да не се отпускаме по празниците, за да разхлабим после мерките

Следим доста деликатно данните, към момента няма информация от Министерство на здравеопазването.

Със сигурност в София няма да работят идната седмица детските градини, само че столичният кмет Йорданка Фандъкова ще продължи да следи с внимание данните. Това увери публицистите градоначалникът.

Има понижение в броя на инфектираните от ковид, само че в това време има нарастване на броя на приетите в болница, който се резервира на много високо равнище, регистрира градоначалникът. Затова нашето мнение е, че все още няма съображение за отваряне на детските градини.
 След Нова година бил по-добрият вид за отварянето на детските градини в София
След Нова година бил по-добрият вид за отварянето на детските градини в София

Това мнение изрази зам.-кметът Тодор Чобанов

На въпрос на News.bg дали би трябвало по-строгите ограничения поетапно да бъдат разхлабени след 21 декември и би трябвало ли да продължат отсега нататък, с цел да намалее заболеваемостта, Фандъкова означи, че би трябвало да се следи деликатно резултатът и резултатите от частичното затваряне със период 21 декември.

" Лично моето мнение е, че предстоят празници, ние имаме податливост да се отпускаме по време на празниците и не би трябвало да бързаме, с цел да може да не върнем назад резултатите, което не е задачата на стягането на ограниченията ", безапелационна бе Фандъкова.

Трябва да бъдем доста деликатни при разхлабване и отваряне, да следим деликатно резултатите и да слушаме специалистите какво ни споделят, сподели още кметът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР