следи за вас всички най-важни новини около трусовете в четворната

...
следи за вас всички най-важни новини около трусовете в четворната
Коментари Харесай

Трусовете в коалицията: Сагата продължава

следи за вас всички най-важни вести към трусовете в четворната коалиция. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 70
12:03
Политическа партия отговори на Ива Митева за КПКОНПИ: Сипе откровени неистини, не е чела законопроекта


Възмутени сме от откровените неистини, които се сипят през днешния ден по отношение на правенето на този законопроект. Възмутени сме от това, че още веднъж представителите на Има Такъв Народ в трети следващ парламент саботират всички вероятни дейности за промяна в КПКОНПИ и за ефикасни дейности против корупцията в България. Това съобщи на брифинг в Народното събрание Милен Матеев от „ Продължаваме промяната “.
Копирано
11:31
Атанас Славов: За Демократична България е значимо целите на ръководството да вървят


Не бих коментирал взаимните обвинявания сред Политическа партия и Има Такъв Народ. За нас е значимо целите на ръководството да вървят, макар че сме в малцинство. Също по този начин е значимо да договорим ясна поддръжка и то обществено за тези цели в Народното събрание, а не да разчитаме някакви мистични болшинства да се образуват ad hoc по съответни гласувания. Това разяснява пред публицисти националният представител от "Демократична България " Атанас Славов.
Копирано
11:14
Гюров: От " Продължаваме промяната " не купуваме депутати и не раздаваме постове за ръководство


Ние не офертираме, не купуваме и не раздаваме постове за ръководство. Това е ясно и може би това е повода да се стига до такова напрежение в обединението и излизане на съдружни сътрудници. Ние демонстрираме ясно, че нашата политика е основана на общи цели и правила, които отстояваме. Това сподели пред публицисти в Народното събрание депутатът от "Продължаваме смяната " Андрей Гюров.
Копирано
11:09
Божанков: Напускането на Има Такъв Народ наподобява на развода сред Джони Деп и Амбър Хърд


"Много натежаха страстите в последните дни цялата тази история към напускането на „ ИТН “, то наподобява повече на развода сред Джони Деп и Амбър Хърд, в сравнение с съществено политическо държание и то в интервал, в който имаме война, инфлация, ценова рецесия ".
Копирано
10:45
Ива Митева подлага на критика оферти Закон за КПКОНПИ


Корупцията е зараза. Въпросът е по какъв начин да се борим с нея. Въпросът е този закон, който е препоръчан (б.р. за КПКОНПИ) може ли да се пребори с тази зараза. Отговорът е не, тъй като на 90% това е преписаният настоящ Закон за противопоставяне на корупцията, съобщи на брифинг в Народното събрание Ива Митева от "Има подобен народ ".
Копирано
10:29
" Продължаваме Промяната " упрекнаха Има Такъв Народ, че спъва битката с корупцията


От ПГ на "Продължаваме Промяната " оповестиха в декларация, че през вчерашния ден са внесли в деловодството на Народното събрание план на закон за противопоставяне на корупцията. Декларацията беше прочетена от трибуната от ръководителя на парламентарната комисия по конституционни и правни въпроси Милен Матеев, който означи, че от "Продължаваме Промяната " разпознават корупцията като зложелател номер за обществено-икономическото развиване на България.
Копирано
09:23
Румен Радев: Партиите би трябвало да намерят допустимо най-бързо излаз от обстановката

Копирано
08:50
Свиленски: Има Такъв Народ излъгаха за повторно българските жители


От Българска социалистическа партия ще положат старания актуализацията на бюджета да бъде призната. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски в студиото на „ Здравей, България”.
Копирано
08:50
Костурков проговори за обвързаности на Има Такъв Народ и Слави с Таки и Мирослав Найденов


Овладяването на здравния пункт на "Капитан Андреево " е помогнало на това Слави Трифонов да изтегли министрите си от кабинета. Това съобщи в "Денят стартира " депутатът от Политическа партия Росен Костурков, който е и зам.-председател на Комисия по земеделието, храните и горите. Той е убеден, че ще създадат всичко допустимо страната да продължи да управлява пункта "въпреки всичките закани и всичкият напън, който се оказва върху нас ".
Копирано
08:39
Бойко Рашков за Министерство на вътрешните работи: Направено е основното огромно, което се очакваше


"Нека да се задвижи процедурата в тази връзка, освен да слушаме планове, и тогава да се реши. Освен това знаете добре е, че е квалифициран Законопроект за изменение и допълнение на закона за КПКОНПИ, а мястото е вакантно ", разяснява в извънредно изявление за предаването "Тази заран " на бТВ министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.
Копирано
08:33
Българска социалистическа партия: Има Такъв Народ за трети път хвърлят страната в безпорядък - това е безотговорно 


В условия на война и тежка икономическа конюнктура, не можем да отидем на следващи избори. Искаме България да премине рецесията. Няма по какъв начин без държавно управление и болшинство да преминем. Не крепим ръководството, а стабилността на България.
Копирано
07:12
Спортният министър подава оставка през днешния ден


Очаква се през днешния ден спортният министър Радостин Василев да подава оставката си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР