Следи от двуметрови колела на 14 млн. години във Фригия,

...
Следи от двуметрови колела на 14 млн. години във Фригия,
Коментари Харесай

Следи от двуметрови колела на 14 млн. години във Фригия, Турция

Следи от двуметрови колела на 14 млн. години във Фригия, Турция …Разположен във Фригийската котловина, в региона Ихсание (İhsaniye) на Афионкарахисар, Древният път притегля вниманието на геолози, археолози и историци от цялостен ​​свят (HiddenTruth.site).Изследователите са озадачени от неговата геоложка конструкция и мистериозни коловози на дълбочина два метра.3000-годишната Фригия (Phrygia), ситуирана в обширните географски райони Ескишехир (Eskisehir), Кютахия (Kutahya), Анкара (Ankara) и Афионкарахисар (Afyonkarahisar), е известна със своите скални гробници и монументи.През 2015 година, историческата Фригийска котловина, която наподобява на естествен музей навън, е оповестена от ЮНЕСКО за обект на международното завещание.

 1 1 428x600 - Следи от двуметрови колела на 14 млн. години във Фригия, Турция
Смята се, че Древният път, намиращ се измежду туфови скали, е бил употребен като търговски път в района, достигащ до комерсиалните пътища Афионкарахисар – Ескишехир.
Четете още: Тайнствената цивилизация на олмеките и големите базалтови главиОтпечатъците по пътя, формирани от колелата, доближават в най-високата си точка два метра (!). Това притегля вниманието на локални и задгранични туристи, идващи във Фригия, както и на геолози, археолози и историци от целия свят.

 2 1 600x399 - Следи от двуметрови колела на 14 млн. години във Фригия, Турция
В изказванията си съветският академик и геолог Александър Колтипин споделя, че следите от колела във Фригийската котловина евентуално принадлежат на антична и високо развита раса, живяла тук преди 12-14 милиона години. Тези изказвания провокираха сензация в международните медии.

 s19961448 600x399 - Следи от двуметрови колела на 14 млн. години във Фригия, Турция
В диалог с Държавната осведомителна организация Анадолу (Anadolu), шефът по просвета и туризъм Мехмет Танир (Mehmet Tanir) оповестява, че във Фригия, по друго време са били осъществявани разнообразни археологически и геоложки изследвания.Танир споделя още:„ Много археолози, геолози и историци от цялостен ​​свят и Турция идват във Фригийската котловина и организират проучвания. Скалната и историческата конструкция на района са в действителност забавни. През идващите години ще бъде допустимо да се получат спомагателни данни посредством задълбочаване на проучванията. “Танир изяснява, че регионът по пътя към Фригия е датиран от Долния Палеоцен (Lower Paleocene), и че скалната конструкция се е формирала преди 12-14 милиона години.Александър Колтипин приказва за същия интервал. Възможно ли е изказванията му да са истина …?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР