СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО
Коментари Харесай

Горсов за убития Петър Христов: Той спаси живота на Мануела!


СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО В СОФИЯ
 

Снимка Булфото

" Петър Христов избави живота на щерка ми Мануела, ще му бъда благодарен цялостен живот. Той беше извънредно харизматична персона, помагаше освен на фамилията ми, а и на доста други хора ", показа пред Bulgaria ON AIR бащата на ранената през 2007 година в злополука с Максим Стависки Мануела Горсова.

Момичето от Велико Търново продължава да е в будна кома, а убитият предприемач беше главен покровител на фамилията в битката им за възобновяване ѝ.

" Изключително грозно е, че хора, които в никакъв случай не са го виждали, не го познават, започнаха да му поставят прилагателни. Аз персонално не мога да открия никаква логичност в убийството на Петър Христов и даже не мога да предположа какъв би могъл да бъде претекстът за него ", разяснява още Красимир Горсов.

Oт през вчерашния ден във Велико Търново мненията за показното ликвидиране на Петър Христов са разнопосочни. Хората описват, че са го познавали като един от най-влиятелните предприемачи в района. Той започва бизнеса си в зората на 90-те години с охранителна компания, която съществува и до през днешния ден.

През годините Христов беше свързван главно с млекопреработвателната си фабрика.

" Никога не съм очаквал, че някой би протегнал ръка на живота му. Той направи доста за хората и заслужаваше да бъде почитан и обичан ", сподели дядото на Мануела Горсова.

Това, което околните до предприемача хора описват е, че той не е чувствал опасност и в никакъв случай не се е движил с защита.

Разследването по случая продължава. Полицията търси причинителя. Основните версии, по които работят проверяващите са свързани с неговия бизнес.

Стрелъц е създал 8 изстрела по Петър Христов – три патрона го улучват в корема, три в тила, един в главата и един във врата.

Пряк очевидец на покушението е станал водачът на предприемача, който е спрял пред офиса и го е чакал, с цел да го закара на работа.

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР