СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО
Коментари Харесай

Румен Петков: Само да не намерят самоубит днес убиеца на Петър Христов

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО В СОФИЯ

Нека службите си свършат работата и то както би трябвало. Много се надявам, че няма посредством ДНК да се откри килърът и най-после да бъде открит самоубит. Дано не се насаждат подозрения поради нелепи изказвания. Това съобщи Румен Петков във връзка убийството на предприемача Петър Христов.

" Не бих търсил политически подтекст по доста аргументи. Със сигурност ще има отражение от тези убийства, и то тежко. А за шесторното ликвидиране - такъв израз на брутализъм не сме имали през последните 100 години ", добави политикът.

" Тук не става дума за подигравка, виждате, че в обществените мрежи има прекомерно висока степен на съмнение. Оправдана е по няколко аргументи за жалост. Не разясня случая с тефтерчето. Не може за един човек, за който се вади психопортрет колко е подъл, лицемерен и жесток, взел участие в интернационалните задачи, внезапно толкоз да е угрижен за обществото, че да се простреля със заглушител ", сподели още Петков.

" За един човек с малокалибрено оръжие да се изкара всичко от страната - полиция, войска, отряд " Кобра " и така нататък Ами в случай че в действителност пристигна терорист, какво ще вършим?! Ние демонстрираме липса на институционална угриженост и организираност ", добави той.

" По-склонен съм да смятам, че това е причинителят, само че на никое място никой не излезе еднопосочно да каже, че убийството е осъществено с едно оръжие. Лично аз мисля, че за ДНК данни е нужно повече време. На каква база е сравнявано това ДНК? Вие видяхте и микробиолози, които споделиха, че времето е подозрително малко ", заключи Петков. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР