СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО
Коментари Харесай

Гл. комисар Христо Терзийски: В обкръжението на Росен Ангелов е имало хора, които са знаели, че е издирван

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО В СОФИЯ

София. Събираме данни, че от неговото обграждане е имало хора, на които е било известно, че е разгласен за търсене като предстоящ пандизчия. Това сподели на брифинг гл. комисар Христо Терзийски, шеф на Групово дело „ Национална полиция “ в отговор на въпрос има ли развиване по случая с търсения за шесторно ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов, който беше открит мъртъв, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Те изобщо не са си създали труда да подадат, каквато и да е информация, че контактуват с лица, които са към този момент наказани, с влезнала в действие присъда “, съобщи той. „ В медиите не престават да излизат погрешни обстоятелства и условия. От това, което сме открили до този миг като цялостна поредност в осъществяването на закононарушението, считаме, че сме направили нужното “, уточни гл. комисар Терзийски. „ Изключително засегнат съм, че се дава естрада на човек, който е работил с него в автосервиза. Той знае, че това е човек с присъда, разгласен за търсене, и вижда убита жена, прави разумна връзка сред нея и въпросния Росен, и не подава никаква информация към който и да е орган в тази страна “, разяснява той. „ От момента на убийството до намирането на Росен получавахме сигнали от инцидентни жители, които споделят, че виждат лице, което очевидно дава отговор на описанието.

Няма нито един човек от блока в „ Дружба “, където е живял много дълго време, от сервиза, от местата, където е участвал, който да се обади да каже, че го познава този Росен “, уточни шефът на Групово дело „ Национална полиция “. „ Трябва да се замислим, че с цел да свършим ние някаква работа, обществото би трябвало да ни спомага “, сподели още той. Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Ивайло Иванов изясни, че е назначена балистична експертиза на откритите гилзи до тялото на Росен Ангелов, с цел да се откри дали дават отговор на тези на мястото на престъплението в Нови Искър. Люба АЛЕКСИЕВА
/FocusNews

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР