СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВЛОШАВАЩАТА СЕ ЗИМНА ОБСТАНОВКА В

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВЛОШАВАЩАТА СЕ ЗИМНА ОБСТАНОВКА В
Коментари Харесай

Мазилка пада от небето пред детска кухня! 3 часа помощ не идва, пловдивчанин обезопасява сам

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВЛОШАВАЩАТА съдебна експертиза ЗИМНА ОБСТАНОВКА В БЪЛГАРИЯ

Снимка trafficnews.bg

" Камъните падат от небето ", по този начин повлиян от българското музикалното творчество разказа обстановката младият пловдивчанин Димитър Шишков, който е станал очевидец на падаща мазилка от блок на ул. " Данаил Николаев " в града под тепетата, написа trafficnews.bg. 

Заради мощния вятър ерозиралата фасада на постройката стартира да се отронва, а мъжът е обезпокоен, че с изключение на части мазилка и бетон, напълно скоро е допустимо пешеходци и коли да бъдат обстреляни и с тухли.

Той подал сигнал на 112 за заплахата още в 8:46, а терзанията му се базират най-много на обстоятелството, че падащите парчета от фасадата могат да се стоварят върху главата на майки с колички и да доведат до летален излаз. Само на метри от рисково ронещата се мазилка е ситуирана детска кухня. 

Три часа по-късно обаче към момента никой не се е отзовал на сигнала, а пловдивчанинът взима нещата в свои ръце и с подръчни средства слага знаци за заплахата. 

" Сложил съм едни касетки, уповавам се да е задоволително и да не стане случай. Лошото е че сигурно това не е единственото сходно място в Пловдив ", споделя жителят.

От сутринта Пловдив е като след военно състояние поради ураганния вятър, който образува големи вреди. Изкоренени дървета, счупени клони, стъкла, откъртени огради, козирки, изпопадали предмети от балконите - по този начин наподобява обстановката под тепетата. Подадените сигнали единствено за паднали дървета са над 15, оповестиха от Оперативна програма " Паркове и градини ", а чиновниците са мобилизирани.

Очевидно големият брой сигнали не могат да бъдат отработени по едно и също време и скоростно, само че Димитър въпреки всичко се надява помощта да пристигна, с цел да не се стигне до съдбовен случай.

" В подобен миг е добре хората от блока да вземат някакви ограничения, до колкото им е допустимо, до момента в който не се в профил казуса. Но по този начин става като не се поддържа постройката... ", разсъждават съграждани и приветстват навременните дейности и съответната реакция на Димитър. 

" Силно се надявам, че институциите ще вземат ограничения преди някоя тераса да се срути върху главите на нищо неподозиращи майки с колички... за в този момент на място не е дошъл никой! Не знам за вас, само че за мен тези камъни са задоволително огромни, с цел да убият. Трябва да се направи нещо превантивно, а не чак откакто някой загуби живота си, да стартират едни инспекции, едно търсене на отговорни, и едни изявления на способени и не чак толкоз способени персони по малките екрани ", безапелационен е подалият сигнал Димитър. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР