СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ
Коментари Харесай

Марин Марковски: Убиецът на Виктория едва ли ще получи доживотен затвор

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА

Убиецът на Виктория, този върколак в човешки облик, надали ще получи пожизнен затвор. Ако неговият юрист го посъветва да се признае за отговорен и той фактически се признае за подобен, отпада опцията за пожизнен затвор. В този случай ще получи най-вече 30 години отнемане от независимост. Трябва да изтърпи най-малко две трети от наказването, с цел да го освободят предварително.

Това разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия юрист Марин Марковски във връзка със заловения хипотетичен палач на журналистката Виктория Маринова.

,,Има генетичен материал, ДНК профилът е безапелационен. Така че арестуваният съгласно мен причинител е действителният отговорник на злодеянието. В тази връзка ще си разреша да поздравя полицията за сполучливите действия``, добави Марковски, написа novini.bg.

,,За ДНК профилите не трябва да се пестят средства. Имат в базата данни неговата ДНК и не щеш ли причинителят към този момент е на подсъдимата пейка. Така че пари в това отношение не трябва да се пестят, тъй като не е редно``, показа юристът.

,,Който прави закононарушение, в никакъв случай не счита, че ще бъде хванат, той се мисли за недостижим. Но в последна сметка няма идеално закононарушение, тъй като всяко закононарушение постоянно оставя следи``, заключи Марин Марковски.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР