СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОКадър: НоваТова

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОКадър: НоваТова
Коментари Харесай

Експерт по сигурността: Това е почеркът на Албанската мафия, те работят по същия чудовищен начин, не оставят жив човек след тях

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО

Кадър: Нова

" Това ликвидиране е почерк на две огромни групи хора от незаконния свят - съветската и албанската мафия. Албанската мафия работи тъкмо по същия начин- до дупка. Те не оставят жив човек, отличават се с чудовищна свирепост и доста мъчно се влиза в тях. Може този почерк да е заимствуван. Без значение кой е, това е експерт. И за него това е най-разумния начин да изчезне, тъй като той няма да остави да го заловен. Тук не става дума за ревнивост. Това е поръчково ликвидиране и килърът към този момент е напуснал страната. ", уточни в предаването на Милен Цветков Симеон Иванов, специалист по сигурността.

Със сигурност най-скандалният бит в Албания е  " кръвното възмездие " по албанския неписан закон Канун.  За последните 22 години над 10 хиляди  души са намерили гибелта си съгласно закона на кръвното възмездие. 

В Албания нормално премълчават тематиката за кръвното възмездие, тъй като е срамно, че този извънредно остарял бит продължава да се съблюдава в някои елементи на страната и до наши дни. Според публикуваните схващания убийството на член от фамилията може да бъде отмъстено с ликвидиране на човек от враждуващото семейство.

Правото на кръвно възмездие не се е отнасяло до дамите, както до децата под 16-годишна възраст, само че през днешния ден това неписано предписание все по-често се нарушава, написа dir.bg.

По-рано излезе и версия с мирис на дрога в убийството в Нови Искър.

Според осведомени покупко-продажбите се въртели по маршрута България-Косово. Криминалисти напомнят, че това е така наречен Балкански път на дрогата, по който върви идващият от Близкия Изток хероин на Западна Европа, написа столичен всекидневник. 

Бившата югославска провинция от години е посочена за една от основните наркоразпространителски пунктове по пътя към Европа. 

Познати на фамилията подозират, че Неделчо Юнаков се захваща с незаконния бизнес преди към четири години. Сдобива се с ТИР, с който съгласно осведомени евентуално прави голям брой транспортни курсове в чужбина, в това число и в Косово.

 Снимка: bTV

Криминалисти подозират, че през последната година връзките сред Юнаков и задграничните му сътрудници се утежняват. 

Разследването продължава. Извършителят към момента не е открит. Не е открито и оръжието. Днес не престават и огледите и обработката на следите.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР