СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ПЕТОРНОТО УБИЙСТВО В

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ПЕТОРНОТО УБИЙСТВО В
Коментари Харесай

Топ 3 на шокиращите версии за клането в Нови Искър, издирваната Кети била точна жена

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ПЕТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

Часове след жестокото ликвидиране в Нови Искър, потресло цяла България, от Министерство на вътрешните работи към момента няма съответна версия за това какво тъкмо е станало. Огледи ще се правят и на следващия ден на дневна светлина. Засега не е намерено и оръжието на убийството.

Различават се и версиите, които бяха популяризирани след касапницата в квартал " Изгрев ". Първоначално бе обявено, че са открити телата на мъж и жена на 60 години, на момиче на 20 и още едно на 18, както и дете на 12 години. След това " изтече " информация от полицейски източници, че четирима са били удушени, а пети - убит.



Накрая бе конкретизирано и кои тъкмо са се намирали в къщата - Нанси - към 14-годишно момиче, приятелят й Боби, 30-годишният Георги, татко му Недялко и стара, съвсем неподвижна жена.



След огледа основният прокурор Сотир Цацаров посочи, че убийството и на петимата е било осъществено с огнестрелно оръжие, което не е открито. Междувременно от Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха за търсене 44-годишната Кети Кюхова, майката на Нанси, която е живеела на фамилни начала с Недялко.



Полицията търси и фамилен автомобил БМВ, с който тя евентуално се придвижва. От Столична дирекция на вътрешните работи разкриха, че издирването й е по отношение на тежко закононарушение, само че не прецизираха дали самата тя е причинителят.  В групата на Нови Искър във Facebook Кети е описвана като извънредно точна жена.

Повечето от потребителите не имат вяра тя да е килърката. Това ненапълно се свързва и с най-новата версия - че фамилията е станало жертва на грабеж, приключил с петорното, грубо ликвидиране. В поддръжка на тази версия е и фактът, че пред къщата служителите на реда са разкрили убита и мъжката овчарка Неро, която е охранявала дома. 



За самото семейство не се знае доста в квартала. Те си купили къща при започване на 2017-та година. Неделчо работел като авто механик, Кети имала до неотдавна компания, само че сега тя е с задължения към банки. Георги - синът на Неделчо работел от няколко месеца в психиатричната клиника " Св. Иван Рилски ".

Интересна детайлност е, че на една от фотосите си във Facebook Георги театралничи с огнестрелно оръжие - автомат " Калашников ", а от мненията под фотографията излиза наяве, че умее добре да борави с него. 



От профилите на фамилията във Facebook си проличава, че всички са били доста сплотени, събирали са се дружно на празниците, а Кети и Недялко са се обичали доста. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР