След значителния напредък, постигнат през първата половина на сезона, с

...
След значителния напредък, постигнат през първата половина на сезона, с
Коментари Харесай

Тен Хаг иска нови попълнения още сега

След забележителния прогрес, реализиран през първата половина на сезона, с Манчестър Юнайтед, който към момента се бори на четири фронта и е най-близкият противник на Арсенал и Манчестър Сити във Висшата лига, Ерик загар Хаг очевидно усеща, че има още място за усъвършенстване и прикани тези, които са над него да се възползват от всички благоприятни условия, свързани с прехвърляния през идващите дни.

" В идващите дни, в случай че имаме опция, бих се възползвал, само че не зависи единствено от мен. Мисля, че постоянно това би трябвало да бъде методът в този клуб. Всеки ден би трябвало да ставаш по-добър, тъй че в случай че има благоприятни условия да ставаш по-добър, би трябвало да правиш удари на пазара, това е моят метод. Търся, върша изследвания, имам концепция и профили за подсилване на тима ", показа Тен Хаг.

Несигурност цареше на " Олд Трафорд " след ненавременното овакантяване на Кристиано Роналдо предходната година, само че отсъствието на именитата фигура отвори порти за други. Маркъс Рашфорд е във формата на живота си и не стопира да бележи. Манчестър Юнайтед има няколко зони, в които ще желае да се укрепи до края на трансферния прозорец, само че се чака през лятото да са по-сериозните попълнения в отбора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР